Bettingklubben
Speltips

The Championship: Middlesbrough – Sunderland 5/11

Middlesbrough jagar toppsexan

Middlesbrough som inför den här säsongen degraderades till The Championship efter en sejour i Premier League är på jakt efter en ny uppflyttning. Efter en helt okej inledning så här långt ligger man på en åttondeplats med 23 poäng på 15 spelade matcher.

Även om det är långt kvar på säsongen så har man häng på toppsexan  som får chansen att antingen gå direkt upp eller kvala sig till en uppflyttning. Sunderland blev även de degraderade inför säsongen efter många år av att ha klarat sig kvar med nöd och näppe.

Det är fortsatt kaos i storklubben från norr och man har inte vunnit en hemmamatch sedan December 2016. Så det är kanske tur att man spelar på bortaplan i den här matchen. Man har också bara vunnit en match den här säsongen så här långt och de innebär så klart att man är inblandad i nedflyttningen.

Hemmalaget i bra form

Till skillnad från när Middlesbrough var i Premier League och man spelade 0-0 eller förlorade med 0-1 i princip varenda match så gör man betydligt fler mål den här säsongen. Inför den här matchen kommer man med vinst 0-2 borta mot Reading och vinst 1-3 borta mot Hull.

Sunderland å andra sidan kommer från 3-3 borta mot Brentford, 1-2 förlust hemma mot Bristol City och 3-3 hemma mot Bolton senast. Försvarsspelet är med andra ord en katastrof och det rinner igenom flertalet bollar i många matcher.

Spelet jag kommer att välja i den här matchen är att det blir över 2.5 mål i matchen, för det spelet får vi 2.10 gånger pengarna. Spelet läggs som vanligt hos NordicBet!

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 2,10 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 13.15 – Söndag 5/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: