Bettingklubben
Speltips

Middlesbr. – Everton 11/2

Målsnåla Middlesbrough

Middlesbrough har på något sätt tuffat på ganska stabilt hela säsongen med få riktiga plattmatcher. Som nykomling är det så klart att förväntas att man slåss för sin överlevnad. Man gör det med en filosofi om att släppa in väldigt få mål och göra väldigt få mål framåt. Ett 0-0 är alltid ett bra resultat i Middlesbroughs bok.

Från December och framåt har poängproduktionen avstannat ordentligt och senast man vann var 17 december. Därefter har det blivit fyra torsk och tre kryss. Bara i två av matcherna har man släppt in mer än 1 mål bakåt. Det lär bli en tight match som vanligt när laget spelar men idag möter man ju målglada Everton.

Monstret Lukaku

Ja, vad ska man säga om Everton egentligen. 6-3 senast mot Bournemouth och Lukaku stod för fyra utav målen och gick upp i skytteligaledning. Efter årsskiftet finner vi också godbitar som 4-0 mot Man City, 3-0 mot Southampton osv.

På sina sju senaste matcher har man fem vinster och två kryss. Förutom 6-3 matchen senast så har man även lyckats hålla tätt bakåt med fyra hållna nollor under samma 7 matcher. Everton bör ha den här matchen mot Middlesbrough men det blir antagligen inte samma målfest som mot Bournemouth senast.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 2.15

Betstorlek: 5/10

 


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: