Bettingklubben
Speltips

Tennis: Melo/Zverev vs Podlipnik/Castillo 27/9

Gästspel av Tennisportalen.se

Idag är det lite extra spännande att presentera vårt speltips då vi ger oss in i tennisvärlden. Men eftersom vi på Bettingklubben inte är särskilt kunniga inom området skall vi bespara er med ett spel direkt från oss. Istället för vi hjälp av Alexander på Tennisportalen.se som har valt ut detta spel i en dubbelmatch i tennis.

Om du tycker att tennis känns spännande men inte riktigt vet hur du skall börja följa tennisscenen så rekommenderar vi att du tar dig en titt på deras sida. Följer du deras sida regelbunder så lovar vi dig att du kommer att få grymt mycket bättre koll på tennisen och de svenskar som nu mera är aktiva.

I skrivande stund så finns det t.ex. en artikel ”Svenskkollen vecka 38” som ger dig full insyn bland de svenska spelarna. Själv lärde jag mig att Johanna Larsson är rankad 26:a i världen bara genom att läsa en enda artikel.

Speltips: Ett lovande dubbelpar

Vi spelar på det på förhand mycket intressanta paret i form av Marcelo Melo och Alexander Zverev. Melo, en utpräglad dubbelspecialist är i skrivande stund rankad som trea i dubbel och har ett koppel av Grand Slams-titlar på sitt CV. Alexander Zverev har fått sitt riktiga genombrott i år och står som världsfyra i singel. Ett som sagt mycket intressant dubbelpar vi har att göra med och spelarnas kapacitet är ganska enorm gentemot motståndet.

Podlipnik/Vasilevski har sedan de teamade upp tidigare i år gjort väldigt bra ifrån sig. Paret tog sig mycket överraskande till en kvartsfinal i Wimbledon och den prestationen är absolut inte att förringa. Man har även vunnit 2 challengertitlar och nått en 250-final på ATP-nivå. Men, kapaciteten är som sagt på vår sida och Melo och Zverev, två mycket goda vänner utanför banan, har ingen anledning att hålla i handbromsen.

Spelet läggs på att Melo/Zverev vinner matchen till 1.68 gånger pengarna. Spelet läggs hos spelbolaget Pinnacle!

Vårt spel för matchen:

Spel: Melo / Zverev vinner matchen

Odds: 1,68 gånger pengarna

Spelbolag: Pinnacle

Matchstart: På morgonen onsdag 27/9

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: