Bettingklubben
Speltips

Manchester United – Chelsea 16/4


Ett Tottenham Hotspurs i storform fortsätter att sätta press på Chelsea genom sina storvinster. Men suveränerna Chelsea har fortfarande inte vikt en tum utan fortsatt att vinna. Idag gästar man Zlatan Ibrahimovic och Manchester United på Old Trafford där en vinst innebär fortsätta 7 poängs avstånd ner till Tottenham.

När ska Man United förlora?

Manchester United har tillsammans med Tottenham den här säsongen förlorat minst antal matcher i ligaspelet, tre för att vara exakt. Men man har också otroligt svårt att ta med sig hela poängskörden då man spelat 12 kryss i ligan i år.

I veckan spelade man också Europa League där man gästade Anderlecht och fick endast med sig 1-1 efter att man släppt till en sen kvittering. 1-1 är visserligen ett helt okej resultat då man spelar på hemmaplan i nästa match men jag tror nog allt att kraven fansen har på sitt United är högre än tveksamma kryss mot ett på pappret mycket mycket sämre lag.

Mycket av Uniteds spel ligger också i den långe svensken på topp. När Zlatan har en bra dag så brukar också United ha det. I senaste ligamatchen mot Sunderland utsåg många tidningar Ibrahimovic till planens bäste och United vann med 3-0. Mot Anderlecht i veckan utsåg samma tidningar Ibrahimovic till en av planens sämsta spelare och matchen slutade 1-1 när man egentligen borde köra över lag som Anderlecht.

Det kommer att bli väldigt tufft för Ibra United idag och det kan mycket väl bli så att den första förlusten i ligaspelet sedan 23 oktober förra året kommer.

Chelsea knappa oddsfavoriter

Det mesta är redan sagt om Chelseas storhet den här säsongen så jag ska fatta mig kort: Jag håller Chelsea till favoriter att vinna matchen och bryta Uniteds obesegrade svit.

Man vann dessutom det första mötet på hemmaplan med hela 4-0 och det blev inte ens en kamp. Conte’s Chelsea har en otrolig förmåga att stänga ned matcherna och ta med sig sin uddamålsvinst och tre poäng tillbaka till London. Och med dammsugaren N’golo Kanté på planen tror jag att man kommer att göra så även mot United.

För bra odds på Chelsea för att inte nappa

2,75 gånger pengarna får vi på en Chelsea-vinst i den här matchen. Ett riktigt bra odds som jag inte kan hålla mig borta från då Chelsea trots allt har blåslampan i ändan när Tottenham fortsätter att vinna och en förlust skulle innebär risk för vissa nerver i avslutningen av Premier League. Jag lägger bortavinsten till 2,75 gånger pengarna hos Betsson! Lycka till om du ryggar!

Vårt spel för matchen:

Spel: Chelsea

Odds: 2,75 gånger pengarna

Matchstart: 17.00 – Söndag 16/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: