Bettingklubben
Speltips

Premier League: Man United – Tottenham 28/10

Tottenham imponerar med sin flexibilitet

Inför säsongen så pratades det mycket om att Tottenham inte hade värvat särskilt många spelare för att bredda sin trupp och många trodde att man skulle få problem under säsongen. Efter vad vi har sett så här långt på säsongen så har man motbevisat de rösterna. Spelare har tagit ytterligare kliv i sina karriärer och som föregående säsong var bänkspelare börjar nu ses som riktiga alternativ till en startplats.

Hemmasonen Harry Winks till exempel som är ett stort löfte har inlett otroligt bra så här långt och kunde möta sig med självaste Real Madrids mittfält i Champions League. Kieran Trippier och Sergie Aurier har hanterat förlusten av Kyle Walker som ingenting och tagit det jobbet som behövts där, Davies har klivit fram och ersatt Danny Rose som varit knäskadad.

Men det är ju inte bara Spurs som har spelat bra i år utan även Manchester United har inlett på ett bra sätt där nyförvärvat Lukaku har direkt blivit den målmaskinen som man behövde med mål i nästan alla matcher. Det är egentligen bara på de två senaste matcherna som man har svajat litegrann när man spelade 0-0 mot Liverpool och förlorade mot Huddersfield med 2-1.

Är Man United övervärderade här?

Manchester United agerar oddsfavoriter i den här matchen och man får 2,27 gånger pengarna på hemmavinsten. Men bortavinsten ger ännu bättre betalt och att Spurs springer hem med samtliga poäng i matchen ger hela 3,55 gånger pengarna (!).

Det är ett riktigt fint odds på ett lag som trots allt sprang hem segern i matchen mot Liverpool med 4-1 och imponerade stort. Harry Kane är också världens kanske bästa striker just nu och fullkomligt öser in mål.

Jag kan helt enkelt inte motstå det här oddset utan tror att Spurs har stor chans att vinna här med ett starkt försvar och sylvass offensiv mot ett United-försvar som haft det lite jobbigt i det senaste matcherna. Jag spelar på bortavinsten till 3,55 gånger pengarna hos NordicBet.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Tottenham – Rak tvåa

Odds: 3,55 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 13.30 – Tisdag 28/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: