Bettingklubben
Speltips

Premier League: Man City – Everton 21/8

Stabil insats av City senast

Manchester City inledde säsongen på bortaplan mot nykomlingen Brighton. Man gjorde en stabil insats och vann matchen komfortabelt med 0-2 efter ett självmål och ett av Aguero.

Everton inledde hemma mot Stoke där man vann med 1-0 efter att Wayne Rooney nätat i sin återkomst på Goodison Park. Nu väntar en tuff uppgift borta mot Man City.

Everton inleder nu också en riktigt tuff period där man betar av Man City, Chelsea, Tottenham och Manchester United i följd. Tar man sig helskinnade ur det här så ser det väldigt bra ut för Everton.

Är City för stora favoriter här?

Oddssättarna ger Manchester City ett riktigt stort favoritskap i den här matchen: 1.30 / 5.95 / 11.50. Alltså mer än elva gånger pengarna på att Everton vinner den här matchen.

I en liga som Premier League tycker jag att detta är för höga odds på ett Everton som trots allt är seriens sjunde bästa lag och att man plockar poäng av toppsexan är inte alls orimligt. Det är dessutom tidigt på säsongen och lagen toppresterar inte ännu.

Därför kommer jag att lägga ett skrällspel i den här matchen på att Everton kniper minst en poäng. Spelet blir X2 till 3.60 gånger pengarna hos NordicBet.

Alltså 3.60 gånger pengarna på en dubbelchans på Everton. Den måste jag bara testa! Lycka till om du tar rygg.

Vårt spel för matchen:

Spel: X2

Odds: 3,60 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 21.00 – Måndag 21/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: