Bettingklubben
Speltips

Champions League: Malmö FF – Vardar Skopje 12/7

Champions League-kvalet: Malmös viktigaste mål i år

Dominanterna i svensk fotboll Malmö FF ger sig återigen ut till kamp om den där åtrovärda Champions League-platsen man lyckades ta två år i rad. Man leder just nu Allsvenskan med 6 poäng med en match tillgodo på tvåan Norrköping. I nästa omgång ställs man mot tredjeplacerade Sirius och vinner man även där leder man alltså med hela 9 poäng. Förlorar man däremot är det fortfarande 5 poäng ner till då nya tvåan Sirius.

Och det är väl ingen hemlighet att det är just Champions League/Europaspelet som är det viktigaste för Malmö FF numera. Det är därför många spelare går dit eller stannar kvar i klubben, för att få internationell erfarenhet.

Nu ska man ta sig an Vardar Skopje och jag ska inte ljuga utan istället erkänna att jag har noll koll på den Makedonska seriesegraren. Men oavsett så tycker jag att det kan finnas ett värde i att spela på den här matchen. Om du som undertecknad inte har några känslor investerade i Malmö FF kan det ändå vara roligt att istället ha investerat en slant i att det ska gå bra för svensk fotboll.

Hemmaplan – klart att man ska vinna

Malmö börjar mötet på hemmaplan och ett bra resultat är också ett måste för att man inte ska behöva ha allt för stora krav på sig inför returen. Samma sak gäller så klart Vardar men de vill ju istället uppenbarligen hålla nere siffrorna för att sedan ta sig vidare på sin hemmaplan.

Malmö FF är också mitt i sin säsong medan Vardar antagligen just nu har dragit igång med försäsongen och spelat några vänskapsmatcher för att försöka komma igång. Men har dem hittat matchtempot redan? Det tror jag inte.

Oavsett så borde Malmös matchtempo vara bra mycket bättre och jag tror att man gärna vill hålla hög intensitet i matchen för att trötta ut makedonierna.

Det har varit svårt att hitta vettiga spel på dessa kvalmatcher då många lag är väldigt stora favoriter. Betsson tycker t.ex. att Malmö FF är favoriter till 1.27 gånger pengarna i skrivande stund.

Därför får vi som så ofta kombinera hemmavinsten med något för att ta oss upp i odds för att dubbla vinsten. Det jag hittade då var att vi får 1.95 gånger pengarna på att Malmö FF vinner samt att man håller nollan. Spelet lägger jag hos Betsson.

Vårt spel för matchen:

Spel: Hemmalag – vinna och hålla nollan

Odds: 1,95 gånger pengarna

Matchstart: 19.00 – Onsdag 12/7

Spelet läggs hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: