Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Malmö FF – Sirius 15/7

Är det slagläge för skrällgänget från Uppsala?

Malmö FF går som tåget i Allsvenskan och leder, precis som väntat, efter snart halva serien spelad med 6 poäng ner till Norrköping (som har en match mer spelad). Men i Europaspelet i veckan tog man emot Vardar på Stadion och fick endast med sig 1-1 inför returen.

Utan en skadad Markus Rosenberg blir man allt som oftast inte lika vassa framåt. Pawel Cibicki har inte heller hittat den fina form han visade inledningsvis i Allsvenskan. Nu kommer skrällgänget Sirius och gästar i seriens 15:e omgång.

Ett Sirius som kommer med tre raka vinster där man visat upp en otrolig förmåga att rycka med sig alla poängen i slutskedet av matcherna. Trots att man sålde sin bästa spelare Kingsley Sarfo till just Malmö FF så verkar man inte ha tappat sitt spel utan man visar upp en otrolig lagstyrka.

Sirius är väldigt svårspelade och man bjuder inte på många gratischanser. Orkar ett Malmö FF som spelade Champions League-kval tre dagar tidigare att slå skrällgänget på sin tredje match inom loppet av en vecka?

Malmö har kvalitet i truppen att rotera men hur samspelta är de nya spelarna i så fall med resten av laget?

Malmö – för stora oddsfavoriter i den här matchen

Malmö FF är så klart det bättre laget utav dessa två men sett till förutsättningarna tycker jag att spelbolagen ger otroligt generösa odds på ett Sirius som bevisat att man är på riktigt.

Oddsen från Redbet är enligt följande: 1.45 / 4.40 / 6.75. Det är alltså bra pengar på bara ett kryss i den här matchen – ett resultat som jag tror att Malmö skulle vara ganska så nöjda med också. För då kommer inte Sirius i kapp och man utökar ändå avståndet ner till Norrköping till 7 poäng.

Jag kommer att spela på det raka krysset här i tron om att Sirius kommer att bjuda upp till dans. Vi får alltså hela 4.40 gånger pengar för detta. Spelet lägger jag hos Redbet.com där du just nu får 1 månad gratis Cmore (värde: 449kr) plus två free bets för 100 kr styck när du sätter in endast 200 kr.

Vårt spel för matchen:

Spel: X – Rakt kryss

Odds: 4,40 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 15/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: