Bettingklubben
Speltips

Viktiga poäng står på spel i Skåne!

3 poäng och chans till topp 6 lever

Malmö ligger just nu på en en 8:e plats och måste nu vinna för kunna nå direktplatserna till slutspelet. Ett Malmö har en relativt bra form med 3 vinster på de senaste 5 matcherna med en målskillnad på 17-13. (6 mål/match)

Räkna med att Malmö kommer sätta upp ett högt tempo redan från början denna lördag. Det är två lag som måste vinna och ett skånederby på det! Jag tror att vi får se många mål i Malmö Arena ikväll.

Vinna eller försvinna för Rögle

Rögle ligger på en sista plats i tabellen näst efter Leksand och har 8 poäng upp till Örebro och man är nu tvingade att vinna. Ett Rögle som är ett av de lagen i serien som är inblandade i flest mål sett till antal gjorda plus antal insläppta. (104-142) vilket är ett snitt på 5,4 mål per match.

Sett till de senaste matcherna har Rögle visat en bra form med 4 vinster och en förlust de senaste 5 matcherna, med en målskillnad på 15-12 (5,4 mål/match). Visst får Malmö ändå räknas som favoriter men räkna inte med att Rögle ska vika ner sig på något vis – Rögle måste vinna ikväll!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 4,5 mål

Odds: 1.80

Matchstart: 16:00 25/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: