Bettingklubben
Speltips

La Liga: Malaga – Sevilla 1/5

Kan Malagas fina form stoppa Sevilla?

Malaga har visat upp fina resultat den senaste tiden där man bl.a. har slagit Barcelona med 2-0 på hemmaplan. På sina fem senaste matcher har man faktiskt vunnit fyra utav dem och hållit nollan i samtliga vinster.

Man har visserligen mött både Granada och Sporting Gijon där båda mötena slutade med vinst. Men man har som sagt också vunnit hemma mot Barcelona samt att man tog tre poäng mot mittengänget Valencia, även där med 2-0.

Nu ska man ta sig an Sevilla som kommer med tre segrar och ett kryss i ryggen. Segrarna har samtliga varit på sin hemmaplan och man spelade 0-0 borta på Valencia. Även om de senaste fyra matcherna gått bra har man sedan början på Mars har man inte alls visat upp sitt fina spel som man tidigare på säsongen imponerat stort med.

Sevilla sämre på bortaplan

Sevilla är ett lag som är ytterst svårslagna på sin hemmaplan där man under säsongen har 13 vinster, 3 kryss och 1 förlust. Men på bortaplan tar man färre poäng med resultatraden 7 vinster, 5 kryss, 5 förluster.

Man kommer med andra ord in i en väldigt svår bortamatch i kväll. Dels för att man själva har en hel del att bevisa på bortaplan men också att Malaga är så stabila och svåra att göra mål på. Jag tror att matchen kommer att bli målsnål och att ett kryss inte är helt otänkbart här.

Jag har valt att lägga spelet 1X till 1,95 gånger pengarna – Spelet lägger vi hos NordicBet.com!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat: 1X

Odds: 1,95 gånger pengarna

Matchstart: 21.00 – Måndag 1/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: