Bettingklubben
Speltips

Mainz – Augsburg 10/2

Mainz totalt under isen

Mainz har uppenbarligen stora problem just nu. På de senaste 8 matcherna har man endast vunnit en och kryssat två. Man har släppt in 15 mål på samma 8 matcher. Förutom segern med 3-1 mot Hamburg SV har man endast gjort tre mål i de andra sju matcherna. Senaste matchen förlorade man på bortaplan mot Hoffenheim med 4-0. Just nu är det nog tur att man fortfarande har 6 poäng till nedflyttning för det ser inte alls bra ut.

Augsburg i bra form

Augsburg har vunnit sina två senaste matcherna. Sex otroligt viktiga poäng som skapat en bra lucka nedåt. Fortsätter man på den inslagna vägen behöver man inte oroa sig under andra halvan av säsongen. Man har även lyckats trycka in fem mål på de senaste matcherna. Fortsätter målskyttet idag mot ett otroligt svagt Mainz?

Vi får i alla fall ett RIKTIGT BRA odds på Augsburg i kväll som vi bara måste testa.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 3.95

Betstorlek: 5/10

 

Att spela på nästan 4.00 i odds är så klart lite annorlunda men med tanke på Mainz form känns det helt rätt. Man kan även spela halvgardering på X2 till 1.70 vilket är ett bra värde för en halvgardering.


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: