Bettingklubben
Speltips

Spiken, skrällen, halven – Lördagstrippeln 8/4


Efter succén med den första Lördagstrippeln kan vi ju inte annat än att fortsätta med konceptet och spela vidare. För dig som inte läste det första inlägget så handlar det helt enkelt om att vi lägger en trippel där vi har med en spik, en skräll och en halvgardering. Oftast är det ju skrällen som drar upp vårat odds och den första lördagstrippeln satte vi till 12,17 gånger pengarna. Idag slutar trippeln på totalt 8.29 gånger pengarna.

Återigen spikar säsongens suveräner

I den förra Lördagstrippeln så spikade vi Chelsea borta mot Stoke til 1,67 gånger pengarna. Idag kommer vi också att spika Chelsea när man tar sig an Bournemouth på bortaplan. För det får vi ett liknande odds på 1,63 gånger pengarna.

Hemmalaget har visserligen bra form och har inte förlorat på fem match i följd men om det är några som ska bryta den trenden är det ju Chelsea. Man har en otrolig förmåga att nästan alltid knipa alla tre poängen. Detta gör man ofta genom uddamålsvinster och att man stänger ner matchen totalt. Något man gjorde på ett bra sätt mot Man City senast i 2-1 vinsten.

Vi halvgarderar ett Brentford med fin form

Cardiff City tar emot Brentford i engelska The Championship i eftermiddag och det är ett bortalag som visat upp fin form den senaste tiden. Man kommer från tre raka segrar och totalt fem vinster, 1 kryss, 2 förluster senaste 8 matcherna. Man dessutom en hel del mål som gör att man är svårslagna.

Cardiff blandar och ger för tillfället där man varvar vinster, förluster och kryss. Man är som vanligt starkare på hemmaplan än vad man är på bortaplan, frågan är nu om man kan hålla tätt mot Brentford?

Jag väljer i alla fall att spela X2 i den här matchen till 1,59 gånger pengarna så att vi får upp vårat odds på trippeln lite. Tycker att det blir lite väl lågt om man hittar en halvgardering för 1.30 gånger pengarna.

Tråkigaste matchen i mannaminne?

Ja ni vet ju säkert hur det brukar gå för Burnley på hemmaplan respektive bortaplan. Nu ska man gästa Middlesbrough som har rasat samman totalt under 2017 då man inte vunnit en enda match sedan 17 December. Gästande Burnley är en lika skrämmande historia med noll vinster och endast tre kryss på alla bortamatcher denna säsongen.

Hur ska vi då resonera här? Tänk 0-0. För krysset får vi 3.20 gånger pengarna mellan två lag som knappt kan spela fotboll där hemmalaget spelar 0-0 eller 1-1 mest hela tiden och ett bortalag som inte kan vinna på bortaplan. Hade jag resultatspelat här hade jag satt 0-0. Men för denna trippeln blir det X till 3.20 gånger pengarna.

Sett till mina argument här kan det kanske knappast anses vara en skräll med X i den här matchen. Men vi får vidga våra vyer idag och säga att 3.00+ i odds får vara vår skräll.

Vårt spel för eftermiddagen:

Spel:

  • Bournemouth – Chelsea – 2 (1,63)
  • Cardiff – Brentford – X2 (1,59)
  • Middlesbrough – Burnley – X (3,20)

Odds: 8,29 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 8/4

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få en fin bonus när du sätter in pengar att spela på matchen hos Unibet.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: