Bettingklubben
Speltips

Tre matcher: Lördagstrippeln 29/4

Reading är ligans näst bästa hemmalag

Under årets 22 hemmamatcher så här långt har man endast förlorat 2 matcher. Genom 15 vinster och 5 kryss är man ligans näst bästa hemmalag med 50 poäng. Resterande 29 poäng har kommit på bortaplan. Nu ska man ta sig an Wigan som i princip redan är klara för nedflyttning då man är 6 poäng bakom Birmingham ovanför strecket och det återstår endast 2 matcher av säsongen.

Reading har allt att spela för i den här matchen då man fortfarande behöver säkra hemmaplansfördelen i kvalet till Premier League. Samt att om man kommer på tredjeplatsen får man också möta det sjätteplacerade laget istället för femte.

Tre lag slåss om de två platserna: Huddersfield (81p), Reading (79p), Sheffield Wednesday (78p). Man har alltså det här i egna händer och två vinster är nog ett måste. Jag tror inte att Wigan kommer att vara laget som sätter käppar i hjulet för Reading.

– Rak etta till 1,86 gånger pengarna.

Crystal Palace har räddat kontraktet

Det hände något med Crystal Palace den 25 februari när man vann hemma mot Middlesbrough med 1-0. Sedan dess har man radat upp segrar och bra prestationer. Man har till och med slagit lag som Chelsea, Arsenal och Liverpool.

Denna perioden har tagit upp laget från under strecket till en tolfteplats – en inte helt otänkbar position sett till hur bra laget egentligen är. Man har en för bra offensiv för att ligga nere i botten och slåss för överlevnad. Speciellt en sådan här säsong med två räddningsplankor som Sunderland och Middlesbrough.

Idag gästar Burnley Selhurst Park – ett Burnley som fortfarande inte vunnit på bortaplan samt att man tappat spelet även på hemmaplan. På de senaste elva matcherna har man endast vunnit en enda match.

– Rak etta till 1,77 gånger pengarna.

Kan Huddersfield boosta vår trippel?

Birmingham har endast vunnit tre matcher sedan början på December. Nu är man också hotade av nedflyttning med endast två poängs marginal ned till Blackburn under strecket. Och inte kan man väl plocka några poäng mot tredjeplacerade Huddersfield som har allt att spela för?

Precis som Reading slåss Huddersfield om de två platserna med hemmaplansfördelen till kvalspelet för Premier League. Det är också viktigt för laget att gå in i kvalspelet med bra resultat i ryggen.

I den här matchen får vi hela 2,85 gånger pengarna på en bortavinst. Det känns som en fin boost till vår trippel.

– Rak tvåa till 2,85 gånger pengarna.

Vårt spel för matchen:

  • Reading – Wigan – 1 (1,86)
  • Crystal Palace – Burnley – 1 (1,77)
  • Birmingham – Huddersfield – 2 (2,85)

Odds: 9,38 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 29/4

Spelet läggs hos NordicBet

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: