Bettingklubben
Speltips

Spiken, skrällen, halven – Lördagstrippeln 18/3


Vi tänkte testa ett nytt koncept vi kallar för Spiken, skrällen, halven denna fotbollslördag. Det innebär att vi lägger en trippel med en spik, en skrällmatch och en halvgardering. Det fina med detta koncept är att du kan välja att rygga hela trippeln eller så väljer du de matcher som passar dig bäst!

Vi spikar säsongens suveräner

Dagens trippel kommer att bestå av tre Premier League-matcher där vi tror att vi har hittat ett fint odds på spiken och samtidigt fått bra värde i halvgarderingen där det kan vara svårt få ett bra odds.

Spiken vi väljer för dagen är i matchen mellan Stoke – Chelsea. Suveränerna från London som antagligen redan har spelat hem ligan fortsätter att ånga på. Man har inget Europaspel att bry sig om i år heller så man behöver rotera mindre än de andra topplagen. Idag möter man ett Stoke som blandar och ger – ibland spelar man riktigt bra och ibland torskar man med 4-0 på en halvlek.

Det man kan säga om Stoke dock är att man är fruktansvärt dåliga mot lagen ovanför sig i ligan. Man har inte vunnit en enda match mot något av lagen på plats 11 eller bättre. Man har tagit några kryss men sedan är det uteslutande förluster. Att vi då får 1.67 gånger pengarna på Chelsea i eftermiddag tycker jag att det finns väldigt bra värde i.

En halvgardering med högt värde

När man skall försöka halvgardera en match så är det svårt att få något slags värde. Nu har vi hittat ett spel på 2.38 gånger pengarna vilket jag tycker är högt med tanke på bortalagets situation.

West Brom tar emot Arsenal – ett bortalag som befunnit sig i någon form av kaos den senaste tiden och frågan är ju så klart om Wenger överlever sommaren och skriver på ett nytt kontrakt. West Brom har tidigare haft svårt mot topplagen i ligan i år men resterande matcher har man varit väldigt stabila.

Med tanke på vad som hänt i Arsenal den senaste tiden tror jag att West Brom kommer att ge Arsenal en tufft kamp om poängen. Att vi då får 2.38 för halvgarderingen känns väldigt spelvärt och bumpar upp vårat odds i trippeln en hel del.

Är det här ens en skräll?

Skrällmatchen jag väljer att spela på är West Ham – Leicester och som du säkert redan vet har Leicester vaknat sedan man sparkade tränaren Ranieri. Man har nu två raka hemmvinster med 3-1 samtidigt som man har slagit ut Sevilla ur Champions League.

Vi får hela 3.10 på att Leicester fortsätter sitt segertåg mot West Ham. Ett hemmalag som haft uppenbarliga problem på sin nya hemmaarena och blanda och gett under säsongen. Jag tror att Leicester kan ta hem det här på rent momentum och 3.10 är ett fint odds.

Vårt spel för eftermiddagen:

Spel:

  • Stoke – Chelsea – 2 (1,67)
  • West Brom – Arsenal – 1X (2,38)
  • West Ham – Leicester – 2 (3,10)

Odds: 12,17

Matchstart: 16.00 – Lördag 18/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få en fin bonus när du sätter in pengar att spela på matchen hos Unibet.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: