Bettingklubben
Speltips

Liverpool – Spurs 11/2

Starka mot toppen, svaga mot botten

Det har säkert inte undgått något fotbollsintresserad hur det har gått för Liverpool i de senaste matcherna. På bortaplan mot bottenlagen har man åkt på några förvånande poängtapp. Man har i år förlorat fyra matcher mot: Burnley, Bournemouth, Swansea och Hull. Mot de andra topp 6-lagen har man tre vinster, fyra kryss och noll förluster.

Min gissning är att Liverpool kommer att vara tillbaka i slag idag och det blir en otroligt jämn och tight match. Många tror nog att matchen skall bli svängig och målglad men jag tror på motsatsen.

Ligans bästa försvar

Svårslagna Tottenham skall åka till Liverpool och försöka bryta trenden. Visst man har tagit poäng de senaste matcherna men spelmässigt kan Pochettino knappast vara nöjd. Som vi sett de senaste säsongerna och i år släpper Tottenham in väldigt lite mål. Med Toby Alderweireld i spetsen har man lyft sitt försvarsspel till nya höjder och 27-åringen har imponerat stort.

Mot de andra topp 6-lagen har Spurs blandat och gett lite under året. Man har vunnit mot Chelsea och Man City samt spelat lika med Liverpool på hemmaplan. På bortaplan ser det mer dystert ut med kryss mot Arsenal och Man City samt förluster mot Chelsea och Man United.

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 1.87

Betstorlek: 5/10

Inställningen i toppklubbarna nu mera tenderar ju att vara ”så länge vi inte förlorar mot de andra toppklubbarna så..” därför tror jag på en ganska målsnål tillställning och vi spelar under 2.5 mål till fina 1.87.


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

Gillar du både fotboll och bilar?

Autonytt.se samlar alla de senaste bilnyheterna i Sverige. Här kan du läsa om bilnyheter, tips och tricks, testkörningar samt om gamla klassiska bilar. Med dagliga uppdateringar skulle Autonytt kunna bli en riktig rutin i din vardag.

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: