Bettingklubben
Speltips

Champions League: Liverpool – Sevilla 13/9

Grupp E:s två bästa lag inleder CL-spelet

Liverpool och Sevilla lottades in i Grupp E som förutom varandra har ytterligare två ganska ganska enkla motståndare (Maribor och Spartak Moskva). Det lär vara dessa två som slåss om gruppsegern när vi skall summera gruppsegern så denna matchen kommer att spela stor roll i slutändan.

Sevilla har inlett säsongen på ett bra sätt med 7 poäng efter tre matcher. Liverpool har inlett med lika många poäng fast efter fyra matcher. Senast åkte man ju på 5-0 borta mot Manchester City.

Det finns också många frågetecken kring Liverpool efter en sommar av Coutinho-rykten och att Klopp nu satt honom utanför truppen för att markera mot Coutinhos beteende. En spelare som inte vill vara i ett lag är alltid riskabelt att ha kvar i truppen.

Är Liverpool för stora favoriter?

Liverpool är på sin hemmaplan så klart oddsfavoriter till 1.67 gånger pengarna vilket jag tycker är är ganska dåligt odds och blev inte alls sugen på att spela för en hemmaseger.

För att istället spela X2 får vi hela 2.19 gånger pengarna. Ett spelvärt odds då det inte är särskilt ofta som man får så högt för en dubbelchans när ett faktiskt kompetent lag som Sevilla står för motståndet. Man har som sagt också inlett säsongen bra så här långt så jag tror att man kan störa Liverpool i den här matchen.

Mitt spel blir just därför X2 då jag tror att det finns ett bra spelvärde i spelet och att det kommer att bli en jämn match med många mål. Och Liverpools försvarsspel är sällan att lita på så det kan mycket väl trilla in ett par bollar och sluta 2-2 eller nåt sånt.

Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Dubbelchans – X2

Odds: 2,19 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Onsdag 13/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: