Bettingklubben
Speltips

Dags för merseysidederby mellan Liverpool – Everton 1/4

Dags för stormatch i Liverpool

Nej, det är inget första aprilskämt fotbollen är verkligen tillbaka!

Merseysidederbyt är ett klassiskt möte i Premier League mellan Liverpools två största klubbar. Endast Stanley Park skiljer klubbarnas hemmaborgar åt men denna matchen äger rum på Anfield.

Liverpool avslutade perioden innan uppehållet med två stormöten som man klarade av och inkasserade 4 poäng. Och det var ju nästan så att man slarvade bort vinsten mot Man City som istället slutade 1-1. Liverpool har också ett otroligt facit mot topplagen den här säsongen.

Man har inte förlorat en match mot ett lag på topp 10 vilket har gjort att man trots sina många magplask mot bottenlagen ligger med i toppen och krigar om andraplatsen. Utan sina magplask hade man nästan varit uppe och fightats med Chelsea om ligasegern. Men bortsett från dem tycker jag personligen att Liverpool har stått för en BRA säsong även om kraven på laget så klart är skyhöga och allt annat än ligavinst anses som ett nederlag av fansen.

Everton har jagat i kapp topp sex

Mja, poängmässigt är man ju nu i kapp Arsenal och Manchester United men man har också två matcher mer spelade. En förlust i detta möte och avståndet kan växa igen. Men trots detta har Everton stått för en bra säsong även om man, som vanligt, svajar en del och släpper in en hel del mål i vissa galna matcher.

Romelu Lukaku har hittat målformen och stuckit iväg i skytteligatoppen medan Harry Kane är borta skadad. Fem mål på de fyra senaste matcherna samt att han gjorde mål för sitt Belgien i senaste landskampen. Ett ostabilt Liverpoolförsvar får se upp för den starke belgaren.

De senaste matcherna har man sopat undan motståndarna ordentligt i och med 3-0 hemma mot West Bromwich och 4-0 hemma mot Hull. På bortaplan brukar man dock vara lite svagare än vad man är på Goodison Park. På bortaplan mot topplagen har man två förluster mot Chelsea och Tottenham samt ett kryss mot Man City.

Senaste matchen mot Liverpool på hemmaplan tidigare under säsongen slutade med en 0-1 förlust för de blå. Känslan är ju att man får det tufft även i den här matchen men man vet aldrig efter ett landslagsuppehåll.

Jag väljer ett målspel till 1.84 gånger pengarna

Liverpool står i skrivande stund i 1.60 gånger pengarna, krysset 4.15 och bortavinsten 5.50 gånger pengarna. Riktigt fint betalt på Everton med andra ord som så klart kan ta hem det här om man lyckats med det fina spelet man visat upp den senaste tiden. Om du vågar testa resultatspelet och vill ha ett 2.00+ odds så kan jag tipsa om X2 till 2.38 gånger pengarna.

Men för denna matchen kommer jag att fega lite mer och istället välja ett målspel till 1.84 gånger pengarna. Båda lagen gör mål känns mycket trolig med tanke på Everton och Lukakus målform samt att vi vet att Liverpool är starka i de här matcherna även om försvaret ofta visar upp stora svagheter.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,84

Matchstart: 13.30 – Lördag 1/4

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få en fin bonus när du sätter in pengar att spela på matchen hos Unibet.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: