Bettingklubben
Speltips

Liverpool – Arsenal 4/3

Viktigt skede av säsongen för Liverpool

Det är två topplag som alltid har skyhöga förväntningar på sig men som sällan lyckas nå upp till dessa. Båda lagens fans drömmer om nya ligatitlar men blir alltid besvikna när laget istället behöver spela om CL-platserna snarare än ligavinsten.

Liverpool har stått för en väldigt intressant säsong så här långt då man varit riktigt bra mot de andra topplagen men istället förlorat fem gånger mot lag på den undre halvan. Man har för tillfället 49 poäng efter 26 spelade matcher och man jagar närmast Arsenal på fjärdeplatsen som har 50 poäng efter 25 spelade matcher.

Det skulle alltså bildas ett försprång på 4 poäng med en match mindre spelad om bortalaget skulle gå och ta alla poäng i den här matchen. Och att behöva hämta igen 7 poäng på Arsenal de 11 avslutande matcherna skulle vara tufft i kampen om CL-plats.

Negativitet runt Arsenal och Wenger

Arsenal har just nu en väldigt negativ anda runt laget efter några dåliga prestationer i ligan och Champions League samt att man känner av trycket om tränaren Arsene Wengers framtid från media och fans redan nu.

Om Liverpool har tappat många poäng mot bottenlagen så är det tvärtom för Londonlaget. Man har det svårt i matcherna mot topp 7 där man endast vunnit en match och kryssat två på totalt sju matcher. Bortaplanen är extra tung där man endast har en poäng på fyra matcher.

Okej, för att summera här så har vi alltså ett lag med dåliga form som brukar lyfta sig mot topplagen mot ett annat lag med dålig form och känsla kring klubben som brukar vika sig mot de andra topplagen.

Jag tror att ni förstår åt vilket håll spelet jag valt kommer att ligga. Vi är ju många som tror att det kan bli en målrik tillställning då det är två lag med skakig defensiv och grym offensiv som möts. Unibet ger oss 1.80 på att hemmalaget gör över 1.5 mål.

Vårt spel för matchen:

Spel: Liverpool över 1.5 mål

Odds: 1,80

Matchstart: 16.00 – Lördag 4/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: