Bettingklubben
Speltips

Premier League: Leicester – Man City 18/11

Guardiolas maskin har tuggat igång

Under sitt nu andra år i Premier League så har Guardiola fått ordentlig ordning på sitt lag. Med några starka nyförvärv och fortsatt nötande av sin metodik om hur fotboll skall spelas har man utvecklat en fruktansvärt svårt offensiv att möta.

Spelarna kommer som i en våg i attack mot motståndarmålet och man lyfter upp sina ytterbackar/wingers otroligt högt för att slå inläggen och de andra spelarna kan då bara erbjuda så många alternativ att det är snudd på omöjligt att försvara sig mot. Man kan släppa in lite onödiga mål i matcherna men om man samtidigt gör 4 mål framåt så gör det sällan så mycket.

Man snittar så här långt på 3.45 mål per match.. 3.45 mål per match! Nu ska man möta ett Leicester som inte är kända för att kunna spika igen butiken längre då mittlåset med Kapten Morgan är långsamt och orörligt.

Hur många mål gör Man City?

Just nu så känns det nästan som att man får diskutera i termerna kring hur stort Man City kommer att vinna matchen. Så överlägsna har man varit och så pass stora favoriter är man här.

Jag kommer att lägga ett målspel för den här matchen då inte bara Man City är inblandad i målrika matcher utan Leicester brukar kunna bjuda upp till dans väldigt ofta. Över 3.5 mål i matchen går oss 2.12 gånger pengarna och jag tror att det är ett bra spel här. City snittar på 3.45 mål per match och det är heller inte omöjligt att Leicester gör något mål själva med en kontringsstark Vardy i spetsen.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 3.5 mål

Odds: 2,12 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 18/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: