Bettingklubben
Speltips

The Championship: Leeds – Sheffield U 27/10

Nykomlingen imponerar så här långt

Sheffield United tog steget upp i The Championship inför säsongen och förväntades att arbeta på den undra halvan av tabellen bakom lokalrivalen Sheffield Wednesday. Det har blivit tvärtom och Sheffield United återfinns på en tredjeplats efter 13 omgångar med 27 inspelade poäng och en seger i det första Sheffield-derbyt för året.

Leeds var nära att få kvalspela till Premier League under förra säsongen men föll på målsnöret. Inte helt oväntat är man ett tippat topplag i årets The Championship. Och efter ett par bortamatcher i rad med lite sämre resultat återfinns man på fjärde plats i tabellen med sin 23 inspelade poäng.

Man är som vanligt svårslagna på sin hemmaplan och efter en trevande inledning med två 0-0 resultat har man på sina fyra senaste hemmamatcher gjort 10 mål framåt och släppt till 3 mål bakåt. Man får med andra ord agera favoriter i den här matchen då vi också vet att hemmaplansfördelen spelar stor roll i The Championship.

Ett målspel jag tror på

Leeds kommer även från en stark insats borta mot Bristol City senast där man vann med hela 0-3 och vände en negativ trend till vinst. Man är oddsfavoriter i den här matchen och har stor chans att kunna ta med sig alla poängen i den här matchen. Men Sheffield United är ett farligt lag och jag tror att det finns en chans att båda lagen gör mål här.

Men jag tror också att Leeds är kapabla att göra fler än så, med Lasogga och Phillips som stor för målproduktionen i år när Chris Woods såldes till Burnley inför säsongen. Därför faller mitt spel på Leeds i den här matchen och att man gör ”över 1.5 mål” i den här matchen. För det får vi 2.21 gånger pengarna hos NordicBet.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Leeds över 1.5 mål

Odds: 2,21 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Fredag 27/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: