Bettingklubben
Speltips

The Championship: Leeds – Ipswich 23/9

Leeds torskade senast och Jansson ut skadad

Leeds har inlett säsongen på ett fint sätt och leder så här långt The Championship på 17 poäng efter 8 omgångar. Men senast åkte man på pumpen mot Millwall som vann matchen med 1-0. Svenske Pontus Jansson som dominerat i backlinjen och hade inte släppt in ett mål då han varit på planen den här säsongen utgick skadad. Som tur var tycks det inte vara en svår skada men gissningsvis missar han helgens match.

Ipswich kommer och gästar Leeds i den här matchen, ett lag som också inlett på ett bra sätt med 15 poäng på 7 matcher är man med där uppe i toppen av en tight serieinledning. Nu står man inför en så klart svår bortamatch mot Leeds men med möjligheten att gå upp på 18 poäng efter 8 matcher.

Ipswich har så här långt varit farliga framåt och endast gått mållösa från en match när man förlorade mot Fulham med 0-2. Känslan inför matchen är att 1-1 är ett rimligt resultat här.

Leeds är skyhöga oddsfavoriter

Spelbolagen är inte nådiga mot bortalaget i den här matchen utan i skrivande stund ligger en bortavinst på hela 6.35 gånger pengarna. Ett ovanligt högt odds i en av världens jämnaste ligor där alla kan slå alla när som helst och hur som helst.

Man blir ju otroligt sugen på att knipa bortavinsten bara för att kunna hoppa i Ipswich-båten efter matchen om de vinner. Men mitt huvudspel för den här matchen kommer att istället bli på det där 1-1 resultatet jag nämnde tidigare. Jag spelar på det raka krysset till 3,70 gånger pengarna i den här matchen.

Men vill du även få med bortavinsten så spelar du antingen den rak eller så slänger du in pengarna på X2 där du får 2,27 gånger pengarna. Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – X

Odds: 3,70 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 23/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: