Bettingklubben
Speltips

Leeds – Derby 13/1


The Championship skall spela sin 26:e omgång och på fredagen den 13 januari tar Leeds, med svenske Pontus Jansson i mittlåset, emot Derby på Elland Road. Derby som inledde säsongen knackigt men som kommit väldigt starkt på slutet och jobbat i kapp lagen som ligger på kvalplats till Premier League. Leeds ligger dock något före med sina 45 poäng jämfört med Derbys 40 poäng.

Spelbolagen verkar räkna med en målsnål tillställning. Detta antagligen p.g.a. att både Leeds och Derby har stabila försvarsspel som ofta håller nollan. Något som är värt att notera är också att lagen allt som oftast avgör sina matcher under andra halvlek. Lagens halvtidsresultat ser ut enligt följande:

  • Halvtid: Leeds
  • Halvtid: Derby

Ledning i halvtid: 24 % av matcherna

Lika i halvtid: 56 % av matcherna

Underläge i halvtid: 20% av matcherna

Mål: 71% av Leeds mål har kommit i andra halvlek

Ledning i halvtid: 24 % av matcherna

Lika i halvtid: 60 % av matcherna

Underläge i halvtid: 16 % av matcherna

Mål i matcherna mot andra topplag: Brighton (0-0), Reading (1-1, mål i minut 62′ och 90′), Huddersfield (0-1, mål i minut 90′), Leeds (1-0, mål i minut 56′), Newcastle (0-2, mål i minut 20′ och 90′).

Som du kan se från statistiken är det alltså relativt stor chans att det står 0-0 i halvtid. Större chans än 50 %? Det ser så ut.

Vårt spel för matchen:

Spel: Halvtidsresultat – X

Odds: 1.95

Betstorlek: 8/10

Spela hos Bethard

 

Glöm inte: 100 % välkomstbonus hos Bethard

Som du ser får vi nästa två gånger pengarna för detta spel. Det innebär att om vi tror att chansen är större än 50 % att det slår in så är det spelvärt. I och med att vi vinner på både 0-0 och 1-1 osv. känner vi att detta är ett spel att satsa en av våra större summor på 8/10 betstorlek.

Har du något annat spel för matchen? Tveka inte med att kommentera nedan och diskutera!

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: