Bettingklubben
Speltips

Champions League: FC Köpenhamn – Zilina 19/7

Stor fördel för Köpenhamn

Då var det dags för returmötet i Champions League-kvalet mellan FC Köpenhamn och MSK Zilina (med reservation för stavning- och teckenfelaktigheter). Det första mötet slutade med en 1-3-vinst för danskarna.

Innan returmötena började spelas stod det också klart att om både Köpenhamn och Malmö FF vinner sina dubbelmöten så kommer man att möta varandra i nästa omgång. Snacka om morot att ett riktigt broderby i slaget om Norden väntar.

Köpenhamn spelade i fjolårets upplaga av Champions League där man så när tog sig vidare från gruppen. Man blir naturligtvis favoriter i det här mötet och man pallade för trycket senast på bortaplan där man i princip spelade hem det här mötet.

Att Zilina från Slovakien nu ska komma till Köpenhamn och plocka hem det här med 3-0 eller 3-1 för förlängning ser jag som snudd på omöjligt. Köpenhamn är ett otroligt stark lag på Parken vilket man också visade förra året i Champions League där man inte förlorade en match på hemmaplan.

Man släpper också in otroligt få antal mål på sin hemmaplan och mycket så klart tack vare den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen. En målvakt som tydligt har uttalat sin vilja för att återigen få testa vingarna i en större liga. Återstår att se om han får komma loss framöver.

Vi kastar in degen på 2.15 gånger pengarna

När det handlar om att hitta ett vettigt spel inför den här matchen så var det svårt att hitta något där vi kommer upp lite i odds. Men till slut så sprang jag på ett spel som jag både tycker känns troligt och som också ger bra pengar.

Spelet jag valt är att Köpenhamn vinner + håller nollan – till 2.15 gånger pengarna hos Redbet. Jag väljer detta spel för att FCK är så starka på hemmaplan och slovakerna bör inte vara jättemotiverade så vida man inte får hål på danskarna direkt. Men det tror jag inte att man får, tränare Ståle Solbakken är en rutinerad räv och kommer att se till att hans mannar inte ger iväg något gratis.

Det kan alltid vara svårt att lägga en kombination av detta slag när två saker måste slå in men med tanke på Köpenhamns resultat på hemmaplan. I sina 8 senaste hemmamatcher i Europeiska matcherna så har man bara släppt in ett mål. Ett riktigt fint resultat.

Vårt spel för matchen:

Spel: Köpenhamn vinner + håller nollan

Odds: 2,15 gånger pengarna

Matchstart: 19.30 – Onsdag 19/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: