Bettingklubben
Speltips

Europajakten: FC Köln – Hoffenheim 21/4


Hoffenheim är en stor skräll i årets upplaga av Bundesliga och har just nu greppet om en direktplats till Champions League. Man ligger 1 poäng före Borussia Dortmund som ligger på fjärdeplatsen som innebär Champions League-kval.

Svårslagna Hoffenheim

Hoffenheim är ett riktigt jobbigt lag att möta och man har endast förlorat 3 matcher under säsongen. Initialt på säsongen kryssade man otroligt ofta men under 2017 har man endast kryssat 2 matcher av 13 möjliga. Att jämföra med 10 matcher av 16 möjliga under 2016.

Kryssen och förlusterna har under 2017 alla kommit på bortaplan och i sin hemmaborg har man gjort rent hus med samtliga trepoängare. I sin hemmaborg håller man ofta sin nolla och petar in 2-3 bollar själva. Men på bortaplan har man i varje match både gjort mål och släppt in mål även när man vunnit. Anfallet har i år burits upp av sina två bästa målskyttar som är Andrej Kramaric på 12 gjorda mål och Sandra Wagner på 11 gjorda mål.

Kan FC Köln vända den negativa trenden?

Köln inledde säsongen på ett bra sätt och hängde med högt upp i serien. Nu har man haft en sämre period men ligger fortfarande på en sjundeplats med endast tre poäng upp till femteplatsen. Den negativa trenden har pågått sen början av februari då man har raden 2-2-6.

Precis som för Hoffenheim på bortaplan så är Köln en målglatt gäng på framåt och bakåt. Den absolut största majoriteten av matcherna den här säsongen innehåller mål av båda lagen. 11 av 29 matcher har slutat med att endast ett av lagen har gjort mål.

Nu tar man sig an svåra Hoffenheim och man har allt att spela för då man gärna vill ta sig upp på Europa League-platserna som Hertha Berling och Freiburg just nu innehar.

Hur många mål får vi se ikväll?

Om man ser till hur lagen har spelat tidigare så är känslan att vi kan få se ett par mål i den här matchen. Förra mötet slutade 4-0 i Hoffenheims favör men som vi vet är man otroligt starka på hemmaplan. Men man bevisade också att man kan göra många mål på Köln. Frågan är hur mycket av det som sitter kvar i minnet?

Men på bortaplan är Hoffenheim också ett sämre lag och man kryssar fortsatt väldigt ofta. Men med tanke på att man också släpper in fler mål på bortaplan så tror jag att båda lagen kommer att göra mål idag. För detta får vi 1,65 gånger pengarna hos Betsson.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,65 gånger pengarna

Matchstart: 20.30 – Fredag 21/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: