Bettingklubben
Speltips

Italienska cupen: Juventus – Napoli 28/2

Obesegrade på hemmaplan

Att Juventus dominerar Serie A vet vi sedan ett antal år tillbaka. Man prenumererar på titlar så väl liga- som cuptitlar. Nu ska man ta sig an Napoli i ett dubbelmöte i semifinalen av Coppa Italia. Det är med andra ord viktigt för Juventus att vinna den här matchen så att man inte kommer ner till en kokande kittel i Neapel och vara tvingade att vinna.

Ligans suveräner Juventus går som vanligt som tåget och på hemmaplan har man i år spelat 14 matcher, och vunnit 14 matcher. Gianluigi Buffon har också bara släppt förbi sig 7 mål på hemmaplan i år, gubben kan än. Senaste mötet tidigare i år vann Juventus med 2-1 på hemmaplan.

Napoli kommer från två tunga förluster

Det såg länge bra ut för Napoli i Champions League-mötet med Real Madrid då man tidigt tog ledningen med 0-1. Men sen visade sig Real Madrid vara för starka och vände matchen till vinst med 3-1. Det blir med andra ord väldigt jobbigt i returmötet för Napoli.

Man hade det också ganska svårt i lördags hemma mot skrällgänget Atalanta då man förlorade med 0-2 och var ganska så uddlösa stora delar av matchen. Frågan är då om man kan ställa om sig nu och ta med sig ett bra resultat mot Juventus? Jag tror att det blir svårt.

Ett Napoli i form kan så klart bjuda upp till dans mot ett Juventus men med tanke på hur starka man är på hemmaplan och Napoli kanske inte riktigt formtoppar just nu tror jag att hemmavinsten är det bästa spelet här.

Vi får 1,82 gånger pengarna hos Betsson och 1,75 gånger pengarna hos Unibet för den raka ettan i denna match. Det kör vi på!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 1,82

Matchstart: 20.45 – Tisdag 28/2

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: