Bettingklubben
Speltips

Champions League: Juventus – Monaco 9/5

Juventus – ett nummer för stora

Då var det dags för första returmötet i den första semifinalen i Champions League mellan Juventus och Monaco. Det första mötet slutade med en Juventusseger 0-2 och det ska mycket till om Monaco vänder på det här. En snudd på omöjlig uppgift rent ut sagt.

Men matchen ska i alla fall spelas i Turin på tisdagskvällen och om Monaco hade det svårt på hemmaplan blir det så klart en ännu svårare uppgift på Juventus Stadium. För att få till en förlängning behöver bortalaget vinna matchen med 0-2. Men det innebär ju också att man behöver hålla tätt bakåt annars är det 3+ mål som gäller.

Och eftersom Juventus har släppt in totalt 2 mål denna Champions League-säsongen känns det smått omöjligt. Jätten Gianluigi Buffon som nu mera är 124 år gammal, men ändå bland de bästa i världen, håller sin nolla väldigt ofta.

Men han har också bra hjälp av försvarsmuren framför sig som verkligen tar ett kliv när det väl gäller. I ligan är man också täta bakåt men man släpper en del mål där så klart men när man går in i Champions League så blir det något helt annat. Monaco hade ett par lägen förra matchen men att de ska göra 2 eller 3 mål i denna matchen kommer bara inte att hända.

Vi ska ju lägga ett spel på matchen också

Jag kommer att basera mitt spel för den här matchen mycket på hur Juventus agerat i sina två tidigare dubbelmöten i slutspelet. I det första mötet slog man Porto på bortaplan med 0-2 för att sedan åka hem och ”städa av matchen” med en 1-0 vinst. I sitt andra möte vann man först hemma med hela 3-0 mot Barcelona och sen stängde man ner returmötet som slutade 0-0.

Det finns alltså en tydlig idé om att spela taktiskt på sina resultat och man bjuder inte till särskilt mycket. Mot ett offensivt starkt Monaco tror inte jag att Juventus kommer att gå på storoffensiven och blotta sig bakåt utan man är antagligen nöjda med att hålla nere siffrorna.

Därför kommer mitt spel bli ett målspel: Under 2.5 mål i matchen och för det får vi 2,04 gånger pengarna. Spelet lägger vi hos NordicBet – Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 2,04 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 9/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: