Bettingklubben
Speltips

Champions League: Juventus – Barcelona 11/4


Då var det dags för Champions League att gå in i kvartsfinalspelet. På tisdagen har vi två matcher mellan Dortmund – Monaco och Juventus – Barcelona. Två otroligt intressanta möten där de flesta tror på ett mycket målrikt möte mellan Dortmund och Monaco. Och ska Juventus defensiv klara av ett nytänt Barcelona som stod för en magiska, om än smått omdiskuterad, vändning mot PSG.

Det är nu det gäller, Juventus.

Juventus promenerar i vanlig ordning hem Serie A och klubbens mål ligger nu enbart i att ta hem Champions League-bucklan. Nu stöter man på Barcelona redan i kvartsfinalen efter att Barcelona stått för en osannolik vändning mot PSG.

Juventus har stått för en väldigt stabil insats i CL så här långt där man endast släppt in två mål bakåt och Porto städade man av med 0-2 borta och 1-0 hemma i åttondelsfinalen. Barcelona gick också igenom gruppspelet starkt med 15 poäng på 6 matcher, 20 gjorda mål framåt och 4 insläppta bakåt.

I åttondelen stod man för en total genomklappning när man skulle åka till Paris och besegra PSG men åkte istället på en 4-0 torsk. Som man sedan vände efter otroliga 6-1 på hemmaplan.

Upp till bevis återigen, Barcelona.

Efter genomklappningen i Paris så är pressen så klart stor på Barcelona att det inte får hända igen. Man hade ett dåligt genrep i helgen mot Malaga där man förlorade med 2-0 och fick Neymar utvisad.

Spelbolagen tror att Juventus är små favoriter på hemmaplan då vi får 2,55 gånger pengarna på hemmavinsten, 3,30 på krysset och 2,85 gånger pengarna på Barcelona-vinsten. Jag tror att det blir svårt för Barcelona att vinna den här matchen mot ett Juventus som sällan förlorar hemma.

Juventus pallar för trycket

I den här matchen väljer jag att spela på den raka ettan till 2,55 gånger pengarna. Detta för att Juventus behöver vinna den här matchen med minst ett mål för att ha en bra chans i returen på Camp Nou. Också för att Barcelona har visat tecken på att man inte alls är lika starka borta då majoriteten av poängtappen i år har kommit utanför Camp Nou.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2,55 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 11/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: