Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: J-Södra – Östersund 5/11

Östersund jagar en ny Europaplats

Allsvenskan går in i sin allra sista omgång och även om guldet redan är säkrat nere i Malmö så finns det fortfarande saker att spela för. Östersund och Jönköping Södra har båda allt att spela för i den sista omgången då Östersund vill sno åt sig tredjeplatsen framför näsan på Djurgården och Jönköping vill undvika kvalspel mot Trelleborg.

Tre poäng för Jönköping säkrar Allsvenskt spel även nästa säsong och tre poäng för Östersund innebär nytt äventyr i Europa om även Djurgården tappar poäng borta mot Kalmar FF. Det finns med andra ord inget att spara på då Jönköping i princip är garanterade att klara sig på målskillnad om man själv skulle förlora och konkurrenten Sundsvall tar en poäng borta mot IFK Göteborg.

Men frågan är om inte Östersund är numret för stort för Jönköping i en match där det verkligen gäller. Vill man ha chansen på EL-kval nästa säsong så är det tre poäng som gäller, inga andra alternativ.

Bra odds på en bortavinst

Även spelbolagen håller bortalaget Östersund som favoriter och ett spel ger tillbaka 2.20 gånger pengarna. Ett mycket fint odds om du frågar mig, så pass bra att jag väljer att lägga mina pengar på just det spelet. Spelet läggs som vanligt hos NordicBet.

Jag tror att det blir en tillställning med mycket fart och ambitioner från två lag som måste vinna. Men sett till kvalitet och hur Östersund har presterat i Europa League är det svårt att tro något annat än att man skall vinna den här matchen när man går och spelar jämnt mot Atlétic Bilbao och Hertha Berlin.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Östersund vinner – Rak tvåa

Odds: 2,20 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 15.00 – Söndag 5/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: