Bettingklubben
Speltips

VM-kval: Italien – Sverige 13/11

VM-drömmen är i högsta grad vid liv

Efter att Sverige lottades mot Italien kändes det lite uppgivet att man skulle kunna slå ut Italien över två möten. Men efter att ha sett Sverige i det första mötet så känns det ändå som att chansen finns. Vi kommer till returen med 1-0 att gå på vilket innebär att vi kan släppa in ett mål och ändå nå minst förlängning, om vi å andra sidan gör mål i matchen så krävs det att Italien gör minst tre mål och vinner med två bollar.

Efter resultatet på Friends Arena så tycker jag att mötet är helt öppet inför returen och det kan gå precis hur som helst. Men man ska inte underskatta svårighetsgraden i att åka till San Siro och möta Italien jämfört med att bjuda dem till Friends Arena där det kändes som att man spelade för 0-0 och få avgöra mötet hemma.

Veratti tog ett gult kort i matchen vilket innebär att han är avstängd i returen men även Sverige saknar en nyckelspelare på mittfältet då Albin Ekdal fick utgå med skada och han rapporteras nu missa returen. Det är antagligen ett större tapp för Sverige än vad det är för Italien då de har en mycket bättre bredd av spelare än Sverige har.

Om Sverige gör mål så går vi vidare

Som tidigare sagt så behöver Italien göra tre mål och Sverige för ett mål och sett till hur Italiens offensiv har fungerat så här långt tror jag inte att man är kapabla att göra tre mål på Sverige om det inte blir ett eller två snabba mål i matchen. Så jag tror så här: Om Sverige gör mål i matchen så går vi vidare, blir vi nollade så kan det blir tufft och vi får hoppas på förlängning/straffar.

Mitt spel i den här matchen är att det kommer att bli en jämn tillställning precis som den vi fick se i fredags. Att Italien vinner med exakt ett mål spelas till 3.00 gånger pengarna hos NordicBet. Det betyder att vi får jubla om matchen slutar 1-0, 2-1 osv. och om matchen slutar kryss eller vinst för Sverige kan vi istället fira VM-platsen!

20.45 under måndagen smäller det och det är bara att bänka sig framför tv:n eller streamen och hoppas att Foppa och gänget gör en lika bra match som senast.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Hemmalaget vinner med exakt 1 mål

Odds: 3,00 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Måndag 13/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: