Bettingklubben
Speltips

Huddersfield – Newcastle 4/3

Newcastle vände på seriefinalen

Det såg länge ut som att Brighton skulle vinna seriefinalen genom att hålla tätt men efter ett helt otroligt mål (inte snyggt utan bara ren tur) av Newcastle så stod det helt plötsligt 1-1 i slutskedet av matchen. Sen kunde man använda den energin att brotta ner hemmalaget Brighton och stöta in 1-2 och ta med sig alla poängen hem.

Annars så har Newcastle ångat på det senaste och man är obesegrade de senaste 9 matcherna. Man snittar under de matcherna på 2 mål mer match vilket också har resulterat i många poäng. Man leder fortsatt The Championship och visst kommer man väl att ta sig tillbaka till Premier League?

Nu ska man gästa Huddersfield – ännu en svår bortamatch på kort tid. Skulle man vinna även här så har man alltså besegrat både ligatvåan och trean på bortaplan två matcher i rad. Matchen känns väldigt oviss men känslan är att vi kommer att få se en del mål.

Nu har Huddersfield verkligen chansen

Huddersfield har länge varit det laget som främst jagat topplagen Newcastle och Brighton. Man försöker sno åt sig den ena direktplatsen mitt framför näsan på favoriterna.

Nu när Newcastle vann mot Brighton senast har man nu verkligen chansen att göra match av det här i kampen med Brighton om direktplatsen. Just nu har man 6 poäng upp till Brighton fast man har en match mindre spelat. Tre poäng skulle innebära att glappet minskar till endast 3 poäng.

Huddersfield är ju mitt inne i en riktig succésäsong efter att tränaren David Wagner tog över tränaransvaret i somras. Wagner var tidigare huvudcoach för Borussia Dortmund II och var egentligen tänkt att vara involverad i Jürgen Klopps tränarstab i Liverpool. Men det slutade i stället med huvudansvaret för Huddersfield.

Spelstilen är starkt inspirerad av Klopps frejdiga anfallsfotboll och Huddersfield har verkligen lyckats med sin udda taktik. Taktiken är udda för att man använder den i The Championship som inte riktigt gjort sig känd för den typen av fotboll.

Känslan är en målrik tillställning

Min känsla är att båda dessa lag kommer att gå för den här vinsten. Newcastle vill lägga in kanske dödsstöten om ligavinsten och Huddersfield vill jaga i kapp Brighton. Jag har hittat ett väldigt intressant odds på att båda lagen gör mål. För detta får vi hela 1.98 hos Unibet och jag kan inte låta bli att nypa den!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål: Ja

Odds: 1,98

Matchstart: 18.30 – Lördag 4/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: