Bettingklubben
Speltips

Är det skrälläge i Bundesliga? Hoffenheim – Bayern 4/4

Kan Hoffenheim skrälla ikväll?

Bayern München rullar fram som ett godståg i Bundesliga och har 21-0 i målskillnad på sina fem senaste matcher. Ett brutalt bra facit så klart! Därför kommer det att bli allt svårare att motivera varför Hoffenheim ska lyckas skrälla ikväll men jag ska försöka!

Hoffenheim – klubben som kommer från den lilla byn med samma namn och endast strax över 3000 invånare. Om man vill jämföra med något svenskt så bor det 5000 personer i värmländska Grums. En alltså betydligt större by men jag tror att det kommer att dröja innan vi får se Grums IK Fotboll på en tredjeplats i Bundesliga.

Man har så här långt stått för en succéartad säsong och ligger på tredje plats med endast två förlorade matcher mot RB Leipzig och Wolfsburg. Man kryssade mot Bayern i det första mötet på Allianz Arena.

Den unge tränaren Julian Nagelsmann är så klart en framtida storlagstränare, antagligen i Bayern München. Nu ska han alltså försöka förbereda sina mannar på att möta godståget från söder. Kommer han att klara det? Mja, det är ju alltid roligt med en underdog så vi kan ju hoppas! Jag är villig att lägga ett skrällspel på den här matchen i alla fall.

Tufft matchande för Bayern

Den tyska ligan var tillbaka efter uppehållet i lördags precis som resten av de Europeiska ligorna. Nu har man en period med matcher Lördag 1 april, Tisdag 4:e, Lördag 8:e och Champions League-mötet med Real Madrid onsdag 12:e april och på lördag möter man dessutom Dortmund i ligan.

Det känns med andra ord som att Bayern kommer att rotera ett par spelare och att kvällens match är det bästa tillfället för att vila sina viktigaste kuggar. Misstolka mig inte nu, Bayern har en otroligt stark trupp och världsspelare på bänken, men jag vill ändå slå ett slag för att ett samspelt och disciplinerat Hoffenheim har alla chanser i världen mot en rotationselva från Bayern som sällan spelar med varandra.

Hoffenheim kommer att sälja sig dyrt

Sett till förutsättningarna på förhand tror jag att det kommer att bli en tight tillställning där Hoffenheim kommer att sälja sig dyrt. Men båda lagen kommer att vara nöjda med ett kryss i den här matchen. Bayern har dessutom råd att tappa poäng då man leder ligan komfortabelt med 13 poäng ner till RB Leipzig.

Jag kommer att spela på krysset i den här matchen till fina oddset 4,65 gånger pengarna. Lycka till om du känner dig manad att rygga spelet som vi lägger hos Betsson.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat X

Odds: 4,65

Matchstart: 20.00 – Tisdag 4/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: