Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Halmstad – Djurgården 27/4

Förlust senast men ändå en bra känsla runt bortalaget

Djurgården hade ledningen i förra matchen mot Malmö FF men tappade till en 3-2 förlust i slutskedet av matchen. Trots förlust så finns det en positiv känsla runt klubben då man nu kommit igång med ett bättre spel senaste två matcherna. Man saknade också mittbacksgiganten Jonas Olsson som förväntas vara tillbaka mot Halmstad efter ljumskproblem.

På de första två matcherna för säsongen gjorde man inga mål men de senaste två matcherna har man tryckt in totalt fem bollar. Bristol-lånet Gustav Engvall har också kommit igång nu och har bidragit med två av dessa mål.

Man har även fått igång sitt innermittfält på ett bättre sätt nu när man spelar Kevin Walker tillsammans med Kim Källström. Kerim Mrabti har också flyttats uppåt i planen, senast i ett tvåmanna anfall tillsammans med Engvall.

Nu ska man ner på västkusten och gästa Halmstad BK och visst kommer man att vara sugna på en vinst i den här matchen efter det snöpliga poängtappet senast. Man har också visat ett fint spel som man kommer att vilja bygga vidare på, även om man fortfarande inte kan anse vara färdiga i sitt lagbygge men det betyder också att man har gott om sparkapital kvar.

Vem kan hjälpa Haksabanovic i offensiven?

17-årige Sead Haksabanovic som valde att stanna kvar i HBK den här säsongen har stått för två av lagets tre mål framåt. Men när Sead nu inte har levererat några poäng framåt de senaste två matcherna så har också målen uteblivit.

Nu ställs man mot allsvenskan bästa målvakt samt allsvenskans bästa mittback (men inte allsvenskans bästa försvar) och det kommer så klart att vara upp till bevis med målskyttet i den här matchen.

Att Halmstad har tagit 5 poäng på sina 4 matcher får anses att vara helt okej. Det är ju faktiskt bara Malmö FF som man har förlorat mot så här långt och det kan knappast anses vara något konstigt. Men jag tror trots allt att man kommer att få det svårt mot ett motiverat Djurgården med vind i ryggen.

En kryddad bortavinst till 2,60

Jag tror som sagt att Djurgården kommer att ta med sig alla tre poängen från den här matchen. För det får vi 1,89 gånger pengarna hos Betsson men jag vill krydda till oddset lite i den här matchen. Att bortalaget vinner + håller nollan ger oss 2,60 gånger pengarna.

Jag väljer att krydda spelet i den här matchen av den anledningen att Djurgården fått igång målskyttet framåt, man får tillbaka Jonas Olsson, Halmstad är mållösa senaste två matcherna och Djurgården har en Andreas Isaksson i målet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Djurgården + hålla nollan

Odds: 2,60 gånger pengarna

Matchstart: 19.00 – Onsdag 27/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: