Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Halmstad BK – AIK 6/5

Två formsvaga lag ska göra upp

Lördagsfotbollen bjuder på ett Allsvenskt möte mellan Halmstad och AIK. Det är två formsvaga lag som ställs mot varandra där förväntningarna på AIK som vanligt är skyhöga inför säsongen.

Förutsättningarna innan matchen är att vi har ett AIK på 8 poäng efter 6 omgångar. Spelmässigt har det inte riktigt stämt för Stockholmarna och målskyttet har inte riktigt hittat rätt.

Halmstad har lägre krav på sig från fansen men vi får ändå säga att Halmstad just nu har en formsvacka. Man inledde säsongen bra med 3 poäng direkt men nu har det gått knackigare. Man har inte gjort mål på 4 matcher och just nu ligger man på 5 poäng efter sex omgångar.

Halmstads offensiv är just nu väldigt beroende av att 17-årige Sead Haksabanovic trollar. Det är så klart ett otroligt stort ansvar att lägga på en så ung kille och resten av laget kommer att behöva leverera framöver om det här ska gå vägen.

AIK:s offensiv har inte heller imponerat och nyförvärvet Sulejman Krpic har inte alls levererat. Det är inte bara att målen har uteblivit utan han har stundtals också varit totalt osynlig i matcherna.

Jag gissar på att man istället kommer att spela med Eero Markkanen på topp som faktiskt nätade i segern för två matcher sen mot Sirius.

Är det bäddat för ett målsnålt möte?

Med tanke på lagens dåliga form och svaga offensiv är det så klart bäddat för ett målsnålt möte. Eller blir det istället proppen ur för något av lagen?

AIK har ju kraven på sig att utmana Malmö FF i toppen men man är redan 6 poäng bakom och skulle man tappa poäng här blir det så klart tufft att behöva jaga hela resten av säsongen.

Men man är ju dock bara 2 poäng bakom Sirius och IFK Norrköping som ligger på andraplats så det är fortfarande ingen fara på taket för Solnaklubben.

Jag tror att AIK tar det här antingen i en tät målsnål match eller så är det här matchen det blir proppen ur. För AIK är ju verkligen det bättre laget och Halmstad BK kommer att tampas i bottenskiktet i årets Allsvenska.

För den raka tvåan får vi 1,71 gånger pengarna och det är där jag väljer att lägga pengarna i den här matchen. Spelet läggs hos NordicBet och lycka till om du väljer att ta rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: AIK – Rak tvåa

Odds: 1,71 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 6/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: