Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: BK Häcken – Sirius 5/5

Häcken kommer från en derbykross

Tidigare i veckan slog BK Häcken IFK Göteborg i ett omtalat derby med hela 4-0 där man gjorde tre mål på de första 28 minuterna. Årets upplaga av BK Häcken har hittills visat sig vara svårslagna även om man själva inte alltid övertygat. Man har spelat 0-0 i tre matcher, vunnit 2 matcher och förlorat en match på sina totalt sex matcher.

Nu står succélaget Sirius för motståndet som parkerar på en andraplats i Allsvenskan bakom Malmö FF. I en så pass jämn liga som Allsvenskan så räcker det för tillfället med 10 poäng för en andraplats. Dessa poäng har man tagit genom tre vinster, ett kryss och två förluster.

När man har vunnit sina matcher har man imponerat och hållit nollan i samtliga möten: 0-2 mot Djurgården, 0-2 mot Norrköping, 3-0 mot Kalmar. Man har alltså så här långt när man väl får till det inte haft problem att göra mål.

Bravida Arena på Hisingen är ju också känd för att stå värd för en hel del målrika möten under en Allsvensk säsong. Det känns nu bäddat för just ett sådant.

Vi lägger ett resultat + målspel

Hemmalaget Häcken är som sagt sällan sena på att bjuda upp till dans när det gäller målskyttet och därför känns det motiverat med ett målspel i den här matchen. För att boosta upp oddsen ytterligare (vi gillar ju när vi kliver upp på 2.xx i odds) kombinerar jag det med ett resultat.

Spelet jag väljer är att Häcken vinner matchen + över 2.5 mål – för det här spelet får vi 2,55 gånger pengarna och spelet lägger vi hos Betsson. Det är ett spel där två olika variabler behöver falla in men jag tror att det finns en stor chans att båda lagen kommer att göra mål i den här matchen men att Häcken inte kommer att nöja sig med ett mål framåt.

Slutresultat som skulle fixa vårt spel, där båda lagen gör mål, är 2-1 och 3-1. Men sen visade ju Häcken även att man är fullt kapabla till att på en bra dag sköta målskyttet på egen hand när man slog IFK Göteborg med 4-0. Och vilket självförtroende det måste ha gett att lämna ett derby med så fina siffror. Förhoppningsvis ger det ringar på vattnet även i den här matchen.

Lycka till om du tar rygg på spelet till 2,55 gånger pengarna!

Vårt spel för matchen:

Spel: Häcken att vinna + över 2.5 mål

Odds: 2,55 gånger pengarna

Matchstart: 19.00 – Fredag 5/5

Spelet läggs hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson

 

Spelet kan också läggas hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: