Bettingklubben
Speltips

Granada – Las Palmas 6/2

Granada illa ute

Med endast tio inspelade poäng är Granada illa ute i ligan. Man har endast lyckats vinna en enda match på 20 försök. Med detta ligger man sist i tabellen med åtta poäng upp till säker mark.

Under säsongen har man endast lyckats trycka in 16 mål medan man släppt in 44. På de senaste fem matcherna har man gjort två mål framåt och släppt in tretton.

Las Palmas starka ute på ön

Precis som det brukar sägas att det är svårt att åka till Wales för de engelska lagen så verkar det även stämma för de spanska lagen när de ska ta flyget till semesterön Gran Canaria. Inte en enda förlust har det blivit.

På bortaplan ser det enligt statistiken värre ut. En vinst, två kryss och sex förluster har det blivit. I Las Palmas försvar skall nämnas att man har mött alla lagen på plats 2-6 i ligan på bortaplan under första halvan av serien.

Det betyder att man förlorat mot Barcelona, Sevilla, Athletico Madrid, Real Sociedad och Villareal. Om man kollar enskilt på varje match så är det ingen katastrof att förlora mot dessa lag på bortaplan. Självklart kanske man skulle ha skrapat ihop ett eller två kryss här men det är som det är.

Mot lagen under sig i serien har man spelat en vinst, två kryss och en förlust. Senast lagen möttes så vann Las Palmas även på hemmaplan med 5-1 så de bör inte vara rädda för Granada även om det är på bortaplan.

Så trots den dystra bortastatistiken spelar jag följande..

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 2.40

Betstorlek: 5/10

 

Jag tror att det vänder för Las Palmas på bortaplan ikväll och 2.40 för bortasegern känns spelvärt. Håller du med?


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: