Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: IFK Göteborg – Sirius 29/9

Har Sirius checkat ut för den här säsongen?

Sirius imponerade på oss alla den här säsongen när man hängde på i toppen. Sen blev man av med sin bästa spelare när Malmö FF öppnade plånboken och köpte Kinglsey Sarfo, ungefär samtidigt blev också den näst bäste spelaren Moses Ogbu blev skadad. För ett lag som med små resurser och stora hjärtan spelat över sin förmåga slår det så klart hårt på den fortsatta säsongen.

Säsongen kommer ändå att summeras som en bra säsong för Sirius som aldrig varit hotat av nedflyttning vilket var förväntningarna hos de flesta inför årets Allsvenska. Man kan verkligen tro att Sirius har checkat ut för den här säsongen då man just nu har förlorat sex matcher på raken och släppt in 18 mål.

Nu ska man gästa ett IFK Göteborg som inte heller är i sitt livs form efter tränarbyte och annat kaos. Men IFK borta kommer alltid att klassas som en svår bortamatch oavsett var de ligger i tabellen. Jag tror att det blir tufft för Sirius att plocka poäng här och vända sin negativa trend.

Favoritspelet till 1.86

Spelet jag lägger på den här matchen är ett favoritspel att hemmalaget vinner den här matchen. På IFK Göteborg får vi 1.86 gånger pengarna och kommer man upp i hyffsad nivå ska man ha det här. Även om det har sett tungt ut i årets Allsvenska har man Pontus Dahlberg som har imponerat och spelat riktigt bra.

Den 18-årige burväktaren ryktas nu också till FC Köpenhamn för att ersätta landslagsmålvakten Robin Olsen som blivit lovad av FCK att få flytta nästa sommar. Det återstår att se om IFK kan stå emot ett bud då man är i stort behov av pengar.

Hur som helst, lycka till om du tar rygg på det här spelet! Annars får du gärna berätta vad du spelar på istället.

Vårt spel för matchen:

Spel: 1 – IFK Göteborg vinner

Odds: 1,86 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Fredag 29/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: