Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: IFK Göteborg – AIK 10/8

Den förlorade omgången ska spelas

Den 18:e omgången i Allsvenskan ska färdigställas genom att spela den omgång som föll bort tidigare under säsongen på grund av risken för matchfixing då en AIK-spelare anmält att han blivit erbjuden pengar för att påverka resultatet.

AIK ligger inför matchen på en andraplats i tabellen med hela tolv poäng upp till Malmö FF. Det handlar så klart främst om att säkra Europaplatsen inför nästa år för AIKs del och säkerligen även för att hålla lokalrivalen Djurgården bakom sig.

IFK Göteborg ligger inför matchen på en elfteplats i tabellen med åtta poäng upp till Djurgården på den sista Europaplatsen. Något som alltså kan minskas till fem poäng. En seger skulle så klart vara otroligt viktigt för IFK Göteborg givet den kaossituation klubben befinner sig i.

Oddsmässigt är bortalaget knappa favoriter då resultatspelen ger följande: 2.75 / 3.30 / 2.55

Obasi är i en klass för sig

AIK värvade nyligen tillbaka den tidigare skyttekungen Chinedu Obasi och som han har anlänt. Mål efter 13 minuter i Europa League mot Braga och två mål senast i 4-1 vinsten mot Sirius. En målskytt som AIK var i stort behov utav.

Tidigare kännetecknades man av sina 1-0-vinster men nu har man potentialen att göra betydligt fler mål. Och senast mot Sirius gjorde även ett annat nyförvärv Stefanelli ett mål, Henok Goitom blev målskytt även han.

IFK Göteborgs försvar ska nu försöka stoppa den här nyfunna offensiven hos AIK. Ett försvar som skakat både en och ett par gånger den här säsongen. Jag tror inte att de svartgula Stockholmarna går mållösa från det här mötet.

Därför kommer jag att lägga mitt spel på att AIK gör över 1.5 mål i den här matchen och för det får vi hela 2.55 gånger pengarna. Mycket bra betalt enligt min mening. Spelet ligger hos NordicBet!

Vårt spel för matchen:

Spel: AIK över 1.5 mål

Odds: 2,55 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Torsdag 10/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: