Bettingklubben
Speltips

Bundesliga: Frankfurt – RB Leipzig 20/5

Sista omgången i årets Bundesliga

Då var det dags för den allra sista omgången i årets upplaga av Bundesliga. Bayern München joggar som vanligt hem ligan och uppstickaren RB Leipzig är klara för andraplatsen. Eintracht Frankfurt har med sina 41 poäng och en 11:e plats säkrat kontraktet för en ny säsong i högstaligan.

Efter att Emil Forsbergs RB Leipzig säkrat kontraktet har man spelat väldigt avslappnat och producera mängder mål framåt. På sina senaste två matcher har man gjort fyra mål i vardera match. Man släppte visserligen in fem mål i kaosmatchen mot Bayern München (4-5) men målskyttet har det inte varit något fel på.

Säsongens skyttekung i RB Leipzig heter Timo Werner och har producerat 21 mål framåt för sitt lag. Han har också visat bra form på slutet då han gjort två mål i båda de senaste matcherna.

Frankfurt inledde säsongen på ett övertygande sätt och förlorade endast fyra matcher fram till början på ferbruari. Men efter det har det gått sämre och man har sjunkit i tabellen. Sedan början av februari har man endast vunnit en match, kryss tre och förlorat 10 matcher. Men det stannar inte där för på dessa totalt 14 matcher har man gått mållösa hela 10 gånger!

RB Leipzig så klart storfavoriter i matchen

Med tanke på vilken form lagen är i så kan man inte annat än att utse RB Leipzig till storfavoriter trots att man är på bortaplan. Med tanke på vilken målform man är i också så bör man ju kunna trycka dit i alla fall två bollar den här matchen. Kan Frankfurt verkligen matcha det?

Med en Emil Forsberg som fortsätter att vara briljant och leverera assist till sina lagkamrater finns det ju också risk för många mål. Jag tycker att spelbolagen ger oss ett bra odds på bortalaget RB Leipzig då vi får 1,92 gånger pengarna.

Det är där jag väljer att investera mina pengar. Vill du ha ett alternativt bet så får du också 1,95 gånger pengarna på att Timo Werner gör mål i matchen. Det finns så klart stor risk för att även det slår in.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 1,92 gånger pengarna

Matchstart: 15.30 – Lördag 20/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: