Bettingklubben
Speltips

Premier League: Everton – Stoke 12/8

Everton har tappat Lukaku men värvat bra

Förra säsongen hamnade Everton i någon form av ingenmansland på sin sjundeplats med åtta poäng upp till Manchester United och femton poäng ner till Southampton. Nu har man tappat sin, bokstavligt talat, stora målskytt Lukaku till just United och samtidigt gick legendaren Wayne Rooney i motsatt riktning.

Mer av en känslovärvning så klart då Rooney är på väg nedåt i karriären men man får in ovärdelig rutin i omklädningsrummet. Man har också spenderat sina pengar från Lukaku på nya spelare och bland annat har även Jordan Pickford, Sandro Ramirez, Micheal Keane och Davy Klaasen värvats.

Men det kommer att vara svårt för Everton att göra en bättre säsong än förra året. Topp 6 hotar man inte utan man kommer att hamna i skiktet precis där under tillsammans med Southampton och säkerligen något mer lag.

Stoke ser svaga ut i år

Stoke har gjort ett svagare fönster och inte plockat in så många nämnvärda spelare. Nyligen plockade man dock Bruno Martins Indi från Porto men att han skall lyfta Stoke på egen hand tror jag inte. Man har också tappat Marko Arnautovic och Glenn Whelan som spelat i klubben sedan 2008.

Jag tror att Stoke får det svårt i den här matchen och av tradition är man också starkare på sin hemmaplan. För att hota lag som Everton över 38 omgångar hade man också behövt värva betydligt mer än vad man gjort. För det såg stundtals väldigt dåligt ut när man spelade föregående säsong.

Spelet jag väljer för matcher här är den raka ettan på Everton till 1.71 gånger pengarna. Den här matchen ska man ha på sin hemmaplan även om det är början på säsongen!

Vårt spel för matchen:

Spel: Everton vinner – Rak etta

Odds: 1,71 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 12/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: