Bettingklubben
Speltips

Premier League: Everton – Burnley 1/10

Vem ska egentligen göra mål i Everton?

Vi är vana att Everton är laget som alltid hamnar strax utanför topp 6 i sitt egna ingenmansland. Men inför säsongen sålde man Romelo Lukaku och tog istället hem Rooney från Man United. Och som man saknar Lukaku så här långt i år, man har endast två målskyttar så här långt i år. Rooney är den ena och Niasse är den andra där båda har gjort två mål var.

Niasse klev fram och räddade laget i förra matchen med sina två mål, en spelare som knappt var välkommen hos Everton i somras då han inte ens fick ha ett eget skåp på träningsanläggningen. Även om han gjorde två baljor senast så är det inte en spelare som kommer att bära lagets målskytte i år.

Man möter ett svårslaget Burnley som har startat otroligt bra i år. Man har mött hela tre topplag redan Chelsea, Tottenham och Liverpool. Där har man tagit totalt 5 poäng vilket är ganska galet. Totalt bara en förlust på 6 matcher och som vanligt är det målsnåla matcher man spelar. Ett starkt försvar som Everton utan målskytt får svårt att bryta igenom.

Everton är klara oddsfavoriter

Everton är favoriten enligt spelbolagen och NordicBet erbjuder 1.67 på hemmavinsten. På tok för lågt odds om ni frågar mig sett till förutsättningarna. Jag tycker att Burnley är underskattade och även om man inte alltid vinner så ställer man alltid till problem för motståndarlaget, även topplagen.

Därför tänkte jag försöka utnyttja Evertons favoritskap och plocka en dubbelchans med X2 till 2.22 gånger pengarna. Chansen finns ju att den här matchen slutar i en tråkig 0-0 match och att bortalaget hade varit nöjda med sin poäng. Men man skulle till och med kunna gå och vinna matchen om man kommer upp i form och håller sin nolla.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: X2

Odds: 2,22 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 15.15 – Söndag 1/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: