Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Eskilstuna – Sundsvall 18/9

Sundsvall slåss för livet både på och utanför planen

Du har säkert inte missat rubrikerna under veckan att Sundsvall har problem med ekonomin och kallade till möte där man bad om lån på runt 5 miljoner. Som säkerhet motiverade man att man kommer att få 1% av försäljningen av Emil Forsberg i utbildningsbidrag.

På planen ligger man på en 13:e-plats i Allsvenskan med två poäng till godo på Jönköping Södra som ligger på kvalplatsen alla vill undvika. Detta blir Sundsvalls 23:e match för året och Jönköping har redan spelar 23 matcher då man kryssade mot IFK Göteborg tidigare. Vid vinst kan man med andra ord skapa sig 5 poäng ner till kvalplatsen med sju omgångar kvar.

AFC Eskilstuna har haft kniven mot strupen hela säsongen och även om man matematiskt fortfarande kan ta sig upp på en kvalplats så ser jag det som omöjligt att man kommer att ta igen 8 poäng på kvarvarande 8 matcher. Men om man ska ta sig upp till kvalplatsen så är detta den viktigaste matchen man har kvar i år att vinna.

Resultat + målspel

AFC Eskilstuna behöver som sagt gasa på i den här matchen för att vinna och man möter ett Sundsvall som också är motiverat att vinna då ett kryss fortfarande ”bara” håller Jönköping på tre poängs avstånd. Ett Jönköping som man möter på bortaplan i nästa match. Att ha fem poäng försprång inför den matchen vore guld för Sundsvall.

Mitt spel för den här matchen kommer att bli på ett högre odds som jag hoppas slår in. Jag tror att båda lagen kommer att göra mål i den här matchen men jag tror också att Sundsvall till slut kommer att dra det längsta strået. Därför blir mitt spel att Sundsvall vinner + över 1.5 mål i matchen. Det betyder att vi vinner på 0-2 eller bättre samt 1-2 eller bättre. För detta får vi 3.30 gånger pengarna hos NordicBet.

Det är alltid svårt att trippla sina pengar men förhoppningsvis lyckas vi den här gången. Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Sundsvall vinner + över 1.5 mål i matchen

Odds: 3,30 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Måndag 18/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: