Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: AFC Eskilstuna – Malmö FF 19/8

Islossning senast för Malmö FF

I den senaste matchen mot Kalmar FF vann Malmö FF med hela 6-0 till slut. Benämningen ”överkörning” känns inte som att det räcker till här.

Nu ska man åka upp och möta ett AFC Eskilstuna som snart får anses vara klara för Superettan nästa år. Åtta poäng på 19 matcher är i klass med hur Falkenberg åkte ur förra året.

Det känns som att godståget Malmö FF kommer fortsätta att ånga på i den här matchen och man ska så klart vinna med ett par bollar. Man har också fått in Johan Dahlin i målet som var suverän borta mot Djurgården.

Malmö FF saknar Markus Rosenberg som är avstängd efter en armbåge mot Djurgården men ska så klart vinna matchen ändå.

Kommer Eskilstuna att få hål på di blåe?

Malmö FF har hållit sin nolla i fyra matcher i rad samtidigt som man gjort 10 mål framåt. Vad talar egentligen för att AFC Eskilstuna skall vara det lag som spräcker den sviten? Inte mycket, tror jag.

Det är även på det som jag baserar mitt spel för den här matchen: Att Malmö FF vinner match + håller nollan. För detta får vi 2.05 gånger pengarna vilket jag tycker är bra betalt med tanke på vilken nivåskillnad det SKA vara lagen mellan.

Spelet lägger jag hos Redbet som ger dig 1 månad gratis streaming hos Cmore som äger rättigheterna till bl.a. Allsvenskan. Passa på!

Vårt spel för matchen:

Spel: Malmö FF vinner och håller nollan

Odds: 2,05 gånger pengarna

Spelbolag: Redbet – 1 mån gratis Cmore + två riskfria spel för 100 kr styck

Matchstart: 19.00 – Fredag 19/8

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: