Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: AFC Eskilstuna – Kalmar FF 15/7

Ett dubbelmöte för överlevnad

Allsvenskan spelar sin sista och 15:e omgång av seriens första halva. Där möter bottengängen AFC Eskilstuna och Kalmar FF varandra MEN man möter varandra direkt igen åtta dagar senare nere på Guldfågeln Arena.

Det blir med andra ord två så kallade sexpoängsmatcher i följd. Och att komma därifrån med noll eller ett poäng skulle så klart vara väldigt dåligt för båda lagen. Inför den första matchen är läget enligt följande: Eskilstuna ligger i botten med endast 4 poäng på 14 matcher (noll vinster), Kalmar ligger nästa sist på 8 poäng (två vinster).

Nykomlingen Eskilstuna väntar alltså fortfarande på sin första seger för säsongen och man kommer från två ganska bra prestationer sett till hur övriga säsongen sett ut. Men lyckades göra två mål borta mot Malmö FF (förlust 3-2) och senast mot Sirius spelade man bra, lagkaptenen Omar Eddahri var efter matchen nöjd med spelet och pratade om att laget har stolpe ut just nu, men man förlorade matchen (1-0).

Eskilstuna är det laget som främst har kniven mot strupen inför dubbelmötet och skulle man gå och förlora båda mötena med Kalmar så blir ned otroligt svårt att klara sig kvar i Allsvenskan trots så många omgångar kvar. Man behöver alltså ta minst en seger i dessa två matcher och ska det ske någonstans får det väl vara på sin hemmaplan då Kalmar också är sämre borta än hemma.

Det är upplagt för första segern nu, AFC.

AFC Eskilstuna har som sagt inte vunnit en match någonsin i Allsvenskan men undertecknad tycker nu att detta är det bästa läget man kommer att få i år. Man kommer med ett bättre spel i ryggen och att man nästan kunde rubba Malmö FF på bortaplan bör ha stärkt truppens självförtroende.

Läget som sådant är också att Kalmar FF har lite mer råd att kryssa sig förbi den här första matchen för att sedan försöka rycka nere på Guldfågeln. AFC behöver ha poäng nu, inte en poäng utan tre poäng. Därför tror jag att man verkligen kommer att gå för det den här gången.

Oddsen ger AFC Eskilstuna ett litet favoritskap: 2.55 / 3.25 / 2.70 och jag kommer att välja att spela på att AFC Eskilstuna tar sin första seger för säsongen här. Men jag tror heller inte att det blir någon sprudlande föreställning utan ett ganska krampaktigt möte där båda lagen är rädda för att förlora. 1-0 till AFC?

Jag spelar i alla fall den raka ettan till 2.55 gånger degen och det gör jag hos Redbet.com där du just nu får 1 månad gratis Cmore (värde: 449kr) plus två free bets för 100 kr styck när du sätter in endast 200 kr.

Vårt spel för matchen:

Spel: AFC Eskilstuna vinner

Odds: 2,55 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Måndag 15/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: