Bettingklubben
Speltips

Europa League: Krasnodar – Celta Vigo 16/3

En jämn tillställning i första mötet

Det stod länge 1-1 i det första mötet mellan Celta Vigo och Krasnodar men i 90:e minuten avgjorde hemmalaget genom Beauvue som fastställde slutresultatet 2-1. Ett livsviktigt mål för spanjorerna då det hade varit tungt med ett kryss inför returen borta i Ryssland. Men Krasnodar fick också med sig ett ytterst viktigt bortamål genom svenska succévärvningen Viktor Claesson. Nu går man ju vidare på ett 1-0 resultat och får spela förlängning på hemmaplan vid 2-1 efter 90 minuter.

Ryssarna är också svårslagna på sin hemmaplan då man endast förlorat mot Schalke 04 med 0-1 i gruppspelet. Sen kryssade man också mot Salzburg i den näst sista gruppspelsmatchen vilket gjorde att man gick upp på 7 poäng och österrikarna kunde inte ta sig förbi Krasnodar trots vinst med 2-0 i sista gruppspelsmatchen mot gruppvinnaren Schalke 04. Utöver det har Krasnodar också 4 vinster på sin hemmaplan i Europaspelet i år.

Låga odds på Celta Vigo-avancemanget

Spelbolagen har valt Celta Vigo till stora favoriter att gå vidare från det här mötet och lägger Celta Vigo-avancemanget på 1.40. Det betyder så klart att vi får ett fint odds i andra änden på Krasnodar: 3.00 för avancemang. Personligen tror jag att det kommer att bli jämnare än så även om fördelen så klart ligger på Celta Vigo som leder efter första mötet.

Jag kommer att välja att testa lyckan på det högre oddset den här gången och jag tror att Krasnodar kan lite oväntat ta sig vidare då man är starka på hemmaplan. Vi spelar på Krasnodar till 3.00 gånger pengarna hos Unibet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Krasnodar att gå vidare

Odds: 3,00

Matchstart: 19.00 – Torsdag 16/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få en fin bonus när du sätter in pengar att spela på matchen hos Unibet.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: