Bettingklubben
Speltips

Europa League: Ajax – Köpenhamn 16/3

Skandinavien behöver en representant i kvartsfinalen

Det är nästan så att man vill säga att Köpenhamn har ”gjort en Malmö FF” i år genom att gå till Champions League. Men väl där klarade man sig bättre än vad skåningarna gjorde under sina två år. Man hamnade på en tredjeplats i gruppen och var ytterst nära avancemang till slutspelet. Men istället blev det Europa League där man i sextondelsfinalen slog ut ett Ludogorets som också kom från en skrällplats i Champions League.

Första matchen mot åttondelsmotståndaren Ajax slutade med en 2-1 vinst på Parken och nu skall man se till att försöka vinna eller kryssa sig till en plats i kvartsfinalen. Känslan är att man kommer att behöva gå för minst ett mål i den här matchen då man blir utslagna vid en 1-0 förlust. Men lyckas man att göra mål så tror jag att man kommer att lyckas ta sig vidare. Man har en bra förmåga att kunna hålla nere siffrorna när man verkligen vill och ett bortamål för danskarna skulle kunna ge ett 1-1 resultat och avancemang.

När man släppte in målet i förra matchen på Parken var det första målet man släppte in på Parken sedan i Augusti förra året. AUGUSTI. Då har man också spelat 3 CL-matcher på sin hemmaplan.

På bortaplan ser det lite annorlunda ut dock då man släpper till fler mål men sällan särskilt många. I kvalet till Champions League lät man t.ex. Astra att göra 1-1. Och i gruppspelet spelade man 1-1 mot Apoel, 1-1 mot Porto och 1-0 förlust mot Leicester på bortaplan.

Målsnålt men båda lagen gör mål?

Jag tror att Köpenhamn kommer att få svårt att hålla nollan i den här matchen mot ett Ajax på hemmaplan med maxad motivation. Det innebär ju att man själva behöver trycka in minst en balja och det tror jag att man kan lyckas med. Gissningsvis kommer danskarna att öppna defensivt och ligga på kontring när Ajax pressar på. Men gör Ajax ett tidigt mål kommer matchen att öppna upp sig och även om det står 0-0 krävs det bara ett mål för Ajax för att gå vidare på fler bortamål.

Unibet bjuder oss på jämna odds på huruvida båda lagen gör mål eller ej där ”Ja” ger något bättre odds. I skrivande stund får vi 1.89 på att båda lagen gör mål och 1.86 på att de inte gör det. Jag väljer att gå på det förstnämnda!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål: Ja

Odds: 1,89

Matchstart: 21.05 – Torsdag 16/3

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: