Bettingklubben
Speltips

Champions League: Dortmund – Monaco 11/4


Då var det dags för Champions League att gå in i kvartsfinalspelet. På tisdagen har vi två matcher mellan Dortmund – Monaco och Juventus – Barcelona. Två otroligt intressanta möten där de flesta tror på ett mycket målrikt möte mellan Dortmund och Monaco. Och ska Juventus defensiv klara av ett nytänt Barcelona som stod för en magiska, om än smått omdiskuterad, vändning mot PSG.

Den gula väggen är svårforcerad

Borussia Dortmund inledde säsongen lite knackigt i Bundesliga i år men har nu jobbat sig upp till en fjärdeplats där man skuggar Hoffenheim om den tredje CL-platsen. I årets Champions League har man dock gått bra från början då man vann sin grupp före Real Madrid.

På hemmaplan är man som vanligt otroligt stabila och har inte förlorat ett enda möte på hela säsongen. I ligan har man 10 vinster och 3 kryss framför den gula väggen. Frågan är nu om Monaco skall kunna forcera igenom den? Spelbolagen tror inte det då de erbjuder runt 4.40 gånger pengarna för krysset och 5.00+ för bortavinsten.

Det är två riktigt höga odds för det mest målrika laget i Europa den här säsongen som stått för 88 fullträffar framåt i ligan. Det vi måste göra här är alltså att värdera huruvida vi tycker att Dortmunds hemmastyrka eller Monacos målfarlighet kommer att avgöra?

Ett jämnt möte som avgörs i den fjärde halvleken

På förhand känns det här som en av de mest ovissa matcherna i kvartsfinalen. Men jag tror att båda mötena kommer att vara väldigt tajta med många mål. Vågen kan tippa åt vilket håll som helst när vi står där i den fjärde halvleken i returmötet i Monaco.

Något som har varit typiskt för Monacos senaste matcher i CL är att man har rivstartat båda mötena med Manchester City. Första halvleken i det första mötet bjöd på fyra mål och i det andra mötet stod man själva för två mål.

Det är också rimligt att tro att även den här matchen kommer att rivstarta. Dortmund lär föra matchen på sin hemmaplan men Monaco kommer att ha sylvassa kontringar med Mbappe och Falcao i spetsen.

Vi kör på ett målspel den här matchen

Nu kommer det alltså till valet av spel på den här matchen. Som sagt så tror jag på en rivstart här och vi lägger ett överspel för första halvlek. Över 1.5 mål får vi till 2.04 gånger pengarna och spelet lägger vi hos Betsson.

Vårt spel för matchen:

Spel: Första halvlek över 1.5 mål

Odds: 2.04 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 11/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: