Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Djurgården – Sundsvall 10/7

Djurgården imponerade stort senast

Djurgården har fått igång spelet ordentligt och i återuppstarten av Allsvenskan senaste tog man emot ett krisande Kalmar FF på Tele2 Arena. Det blev en match där hemmalaget dominerade fullständigt och det var aldrig något snack om saken. Både Mange Eriksson (2) och Gustav Engvall gjorde mål och ligger nu som toppduo i skytteligan.

Kim Källström var även han en gigant på mittfältet och man ser att han fortfarande håller hög klass för Allsvenskan. Även Jonas Olsson agerade nästan felfritt i matchen och han städade undan alla höjdbollar i matchen så att Kalmar inte kunde skapa några lägen.

Djurgården har en väldigt hög högstanivå i sitt spel när allt stämmer och då är man svårstoppade. Spelar gick i veckan också ut och hyllade tränaren Özkan Melkemichel. En passionerad tränare som inte är rädd för att bokstavligt talat skälla ut sina spelare och mana på dem genom att visa hjärta och att kämpa hårt. Då är Özkan nöjd oavsett resultat.

Nu gästas man av Sundsvall som kommer från fyra raka förluster. Senast slarvade man bort sina poäng när man i slutet av matchen tillät Sirius att göra 1-1 och sen även 1-2 på tillägstid. Defensiven har heller inte varit bländande i övriga matcher då man släppt in totalt 12 mål på de fyra senaste.

Sundsvall är svaga framåt och Djurgården är starka bakåt

Sundsvall är det lag som, tillsammans med Halmstad BK som gjort minst antal mål så här långt i Allsvenskan. Totalt 9 kassar framåt på 13 matcher är ett riktigt dåligt facit.

Nu springer man också in i ett Djurgården som förstärkt defensiven inför säsongen med giganten Jonas Olsson i mittlåset och rutinerade Andreas Isaksson i målet.

Samtidigt som att Djurgården har visat ett vass offensiv så påverkar det så klart hur vi lägger spelet för den här matchen. Att det blir en hemmavinst tror även spelbolagen då det ligger i endast 1,30 gånger pengarna.

Vill vi ta oss upp över två i odds så får vi titta på att kombinera Djurgårdsvinsten med något. Och med tanke på Sundsvalls målskytte det senaste så tror jag att de kan få svårt att sätta en kasse här.

Därför väljer jag att lägga mitt spela på att Djurgården vinner och håller nollan när man gör det. För detta så får vi 2.10 gånger pengarna hos Redbet.com (Djurgården wins to zero kallas spelet).

**Edit** Djurgårdens Gustav Engvall väntas missa matchen mot Sundsvall efter befarad skada på träning.

Vårt spel för matchen:

Spel: Djurgården vinner och håller nollan

Odds: 2,10 gånger pengarna

Matchstart: 19.00 – Måndag 10/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: