Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Djurgården – Örebro 16/9

Djurgården jagar Malmö FF i toppen

Efter vinsten senast borta mot IFK Göteborg har Djurgården nu fått vittring på Malmö FF i toppen. Men det skiljer fortfarande 7 poäng och det skall mycket till för att Malmö tappar det på 8 omgångar. Men man kan ju inte annat än att spekulera hur det hade sett ut om DIF hade vunnit den där matchen på Tele2 mot MFF som man istället förlorade med 0-1 efter mål på tillägstid efter att Djurgården dominerat matchen totalt. Då hade marginalen nu enbart varit 1 poäng, så små marginaler kan det vara i fotboll.

Djurgårdens marknadsavdelning går också hårt ut i marknadsföringen av den här matchen och hashtaggen #jakten har använts flitigt för att sälja fler biljetter. Men det finns ett otroligt momentum i laget och så klart kommer man att gå för det. Jag tror att det blir full gas framåt för de blårandiga som imponerat med spelet och skulle kunna ses som bästa laget i Allsvenskan senaste omgångarna.

Örebro är laget som gästar och efter att man gått skilda vägar med tränaren Alec Axén blir det intressant att se hur laget spelar framöver. Senast fick man fin effekt av tränarbytet och hjälpte DIF genom att slå just MFF med 2-1. Som vi vet sedan tidigare så har ju Örebro endast en växel i år vilket är full fart framåt.

Gasen i botten från båda håll

Med två lag som kommer att pressa plattan i mattan så tror jag att det blir målrikt i den här matchen. Båda lagen spelar oftast just den typen av matcherna också och de går sällan mållösa från en fotbollsmatch i år. Båda lagen bjuder ofta också in motståndarna genom att släppa till mål i nästan varje match.

Jag baserar mitt spel på det här och det innebär att vi landar på ett ”Båda lagen gör mål”-spel till 1,68 gånger pengarna. Ett blygsamt odds för att vara Bettingklubben men jag tror att den här ska sitta stensäkert (jinx).

Hur spelar du den här matchen? Kommentera gärna nedan ifall du resonerar på ett annorlunda sätt! Och till dig som tar rygg önskar jag oss båda lycka till!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,68 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 16/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: