Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Djurgården – Hammarby 24/9

Bäst i stan utan en enda derbyseger

Ja, då var det det här spöket som det alltid pratas om. Uppenbarligen har Djurgården problem att vinna sina derbyn men man har ändå lyckats ta sig upp på en andraplats och är just nu ”bäst i stan” utan en enda derbyseger.

Hammarby gör en bättre säsong än tidigare år men man såg riktigt dåliga ut när man mötte Malmö FF och förlorade med 4-0 på bortaplan. Sedan studsade man tillbaka hemma mot IFK Göteborg och vann matchen med 2-1. Och det är just på hemmaplan man har levererat den här säsongen. Totalt har man spelat 5-6-1 på hemmaplan och 3-3-6 på bortaplan.

Nu möter man ju ett Djurgården i en bortamatch.. fast på sin hemmaplan. I det senaste derbyt vann man också mot Djurgården med 3-1 utöver det har man både vunnit och kryssat mot AIK. Man verkar med andra ord resa sig i de stora matcherna.

Derbyspelet till 2,60 gånger pengarna

Precis som alla andra derbyn kommer det här att bli en tight match mellan två lag som kommer att göra allt för att vinna den här matchen. Men extra hungrigt tror jag att Djurgården är då man gått som ett tåg efter sommaruppehållet och tagit flest poäng i serien. Det är dags att man vinner sitt derby nu och befäster den där andraplatsen.

Mitt spel kommer att bli i Djurgårdsriktning men inte på vinsten (1.70 gånger pengarna) utan jag väljer ett högre odds där ”det är dags nu” att slå in. Gustav Engvall att göra mål till 2.60 gånger pengarna.

Han river och sliter där uppe på topp men har inte lyckats trycka dit bollarna i de senaste matcherna. Men i Kerim Mrabtis frånvaro och med en Källström i toppform att leverera bollarna tror jag att han trycker dit en kasse här. Han vet ju hur man gör eftersom han satte första målet i det förra derbyt lagen mellan.

Vårt spel för matchen:

Spel: Målskytt – Gustav Engvall

Odds: 2,60 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 15.00 – Söndag 24/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: