Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Djurgården – IFK Göteborg 15/5

Påverkas IFK Göteborg av kaoset?

Den senaste veckan ungefär har det bubblat ordentligt i leden i IFK Göteborg. Efter att Gustav Engvall, nu mera i just Djurgården, pratat ut om dispyten med sportchefen Mats Gren när 21-åringen lämnade klubben för engelska Bristol City.

Efter det rapporterades även från flera medier om ett ”spelaruppror” mot Mats Gren. Det verkar inte som att det kommer att bli allvarligare än så i nuläget och vi får nog inte se en avgång från Mats Gren. Men frågan är hur detta påverkar spelartruppen där antagligen någon eller några har vädrat sitt missnöje med sportchefen till journalister?

Oavsett så ska man på måndagskvällen gästa Djurgården på Tele2 Arena. Ett Djurgården som kommer med en positiv känsla kring hela klubben där värvningen av tidigare nämnde Gustav Engvall slagit ut otroligt väl så här långt. Den unge forwarden har hittills stått för fem mål varav tre utav dessa kom i 0-4 segern mot Örebro senast.

Man räknar även med att få tillbaka Kim Källström som stod över matchen mot Örebro med någon form av skavanker. Han har i alla fall sagt sig vara redo för match igen och att han är sugen på att komma ut på planen igen.

Sidenote: Den vältalige Kim Källström gästar under måndagen podcasten ”Värvet” så kolla in den!

Två svårlästa lag men spelet ska läggas

I den här matchen är det två svårlästa lag som vi ska lägga vårt spel på. Båda lagen kan ena dagen komma ut och krossa motståndet med 3-0 för att sedan matchen efter släppa till många bakåt. Laget som har den bästa formen inför matchen är hemmalaget och det är på dem jag väljer att lägga mitt spel.

Jag spelar att Djurgården gör över 1.5 mål till 1,95 gånger pengarna hos NordicBet. IFK Göteborg kommer antagligen att fokusera på sin defensiv i den här matchen, som man så ofta gör under Jörgen Lennartssons ledning. Men med den spetsen som Djurgården har visat det senaste tror jag att det finns stor chans att vi kan få se två baljor i det blåvita målet.

Det är ju inte bara Gustav Engvall som har övertyga den här säsongen utan även Magnus Eriksson har inlett bra och delar skytteligaledningen med Engvall på 5 mål. Eriksson har även stått för ett par assist. Spelar han fram Engvall även i den här matchen?

Spelet är lagt och om du vill rygga det så önskar jag oss båda lycka till så att det klirrar till nästan 2x insats på våra konton.

Vårt spel för matchen:

Spel: Djurgården över 1.5 mål

Odds: 1,95 gånger pengarna

Matchstart: 19.00 – Måndag 10/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: